Його приховують 18 років: як виглядає і чим займається єдиний син Олега Винника і його бек-вокалістки Таюне

Олег Винник і до повномасштабного вторгнення ретельно приховував особисте життя. Чи є у Головного вовка країни діти і як виглядає син знаменитості?

Неймовірний співак Олег Винник звик до пильної уваги не тільки до своєї творчості, а і до особистого життя. Попри те, що він давно вже не виходить на зв’язок зі своїми фанатами, все одно цікавості до його особистості не поменшало. У мережі і досі намагаються розгадати, хто ж може бути сином зірки.

У 2005-му році, коли артист ще не носив статусу Головного вовка країни, він проговорився і інтерв’ю, при чому німецькому виданню про те, що у нього є син та дружина. Тоді він понад усе бажав, аби рідні переїхали поближче.

Таюне показала сина від Олега Винника
Як виглядає і чим займається єдиний син Олега Винника

Втім, вже ставши суперзіркою українського шоу-бізнесу, він перестав взагалі говорити на тему особистого життя та став замовчувати будь-які подробиці і про обраницю, і про дитину.

У 2020-му році спливла інформація про те, що у Німеччині, де так багато років працював Олег проживає Юліан Винник. Хлопець засвітився через те, що брав участь у змаганнях. Він спортсмен-плавець. Виступав від свого клубу, де тренується. Важко розгледіти обличчя юнака, адже воно приховано під спеціальними окулярами для плавання, а волосся — під шапочкою.

Як виглядає і чим займається єдиний син Олега Винника

Тоді всі прихильники артистка вирішили, що саме цей молодий чоловік і може бути дитиною Таюне та Головного вовка країни, адже судили за прізвищем, яке аніяк не німецьке.

Нагадаємо, що Олег Винник не спростував і не підтвердив чутки про свого “сина” Юліана. Його бек-вокалістка також не говорила про те, чи має дітей чи ні. За цікавим збігом обставин, артист зараз знаходиться саме у Німеччині, де пропрацював та прожив багато років у минулому.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини