Антоніна Паперна показала свого батька Євгена: цьому чоловіку багато років тому зрадила Ольга Сумська

Відома українська актриса Ольга Сумська двічі перебувала в офіційному шлюбі. Від свого першого чоловіка Євгена Паперного знаменитість народила старшу доньку Антоніну

Ольга Сумська, відома українська актриса, двічі виходила заміж. Першим обранцем знаменитості став її колега та керівник Євген Паперний. У цьому шлюбі на світ з’явилась старша донька зірки Антоніна Паперна, яка нині разом зі своїм чоловіком живе й будує кар’єру в росії. Ольга Сумська час від часу телефонує своїй доньці, підтримує Тоня зв’язок і зі своїм батьком.

Євгенові Паперному, актору та Народному артисту України, цьогоріч виповниться 73 роки. Нині чоловік живе у столиці та продовжує свою професійну діяльність. До слова, навіть після того, що відбулось між ним і його колишньою дружиною Сумською, зіркові колишні продовжують працювати разом. Так, наприклад, нещодавно вони їздили Україною з гастролями.

Донька Ольги Сумської та Євгена Паперного Антоніна показалась разом зі своїм батьком
Донька Ольги Сумської та Євгена Паперного Антоніна показалась разом зі своїм батьком

Нагадаємо, що шлюб з Ольгою Сумською для Євгена Паперного став другим. До цього він довго жив разом з першою дружиною Лідією, з якою побрався ще у 20 років. Спершу стосунки Сумської та Паперного нагадували казку, втім із часом чоловік почав дуже ревнувати свою талановиту й красиву дружину. На знак вірності та любові молода Сумська народила чоловікові доньку, втім навіть це не могло врятувати їхнього союзу.

Остаточно поставити крапку довелось, коли в житті Ольги Сумської з’явилось нове захоплення. Знаменита актриса закохалась у свого колегу, молодого й красивого Віталія Борисюка. Спершу їхній роман був таємним, втім пізніше все стало явним. Паперний розлучився з другою дружиною, а вона згодом вийшла заміж за свого нового коханого.

Антоніна Паперна показала спільну фотографію разом зі своїм батьком Євгеном
Антоніна Паперна показала спільну фотографію разом зі своїм батьком Євгеном

Втім, Євген Паперний після розлучення з Ольгою Сумською самотнім не залишився. З часом чоловік зустрів своє кохання – Тетяну, яку просто обожнює. У шлюбі з жінкою актор прожив вже 20 років, а свою кохану вважає мудрою та чуйною людиною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини