Камалія чи не вперше з’явилася без макіяжу: екс-дружина мільярдера здивувала Мережу рідкісними фото

Співачку Камалію неможливо побачити на публіці без макіяжу, але цього разу зірка не на жарт здивувала прихильників, опублікувавши фото без краплі косметики.

Кожен прихильник Камалії знає, що артистка полюбляє все яскраве та незвичне. Зірку неможливо застати на публіці без макіяжу, особливо, якщо в її планає відвідини якогось світського рауту. Однак, редакція сайту Добрі новини випадково натрапила на новенький пост в соціальних мережах.

На знімку, який опублікувала співачка можна побачити усміхнену Камалію з її двома доньками від екс-чоловіка Мохаммада Захура. На диво, зірка не зробила собі макіяж, але пильним оком можна помітити легенький фільтр краси на обличчі. Хай там як, але природня краса в Камалії є і варто зазначити, що їй так значно краще, ніж з купою макіяжу.

“Нарешті ми разом! Яке це щастя — бути поруч зі своїми донечками”, – написала співачка.

Камалія показала обличчя без макіяжу
Камалія показала обличчя без макіяжу

Прихильники в коментарях також оцінили бездоганний вигляд співачки і написали не один приємний коментар. Постом раніше зірка опублікувала відео з святкування свого дня народження, де екс-чоловік Захур зробив для неї неочікуваний сюрприз. На відео щаслива Камалія танцює під музику, а в неї на фоні великий торт з свічками-феєрверками у жовто-блакитних кольорах.

Артистка дуже подякувала колишньому за влаштовану вечірку, бо зараз дуже складно влаштувати щось гідне в Каннах під час кінофестивалю. Схоже, навіть після розлучення Захур готовий зробити для Камалії все та навіть більше, аби вона просто була щасливою.

Захур влаштував вечірку для Камалії
Захур влаштував вечірку для Камалії

“Загадала одненьке бажання і сподіваюсь, що воно скоро збудеться”, – додала Камалія.

В кінці свого повідомлення співачка закріпила сердечка синьо-жовтого кольору натякаючи на сенс її бажання. Зараз цього хоче кожен українець.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини