“Рятівники Малібу”: Даша Квіткова пробіглась пляжем у Флориді в яскравому кораловому бікіні з телесеріалу

Відома українська блогерка та переможниця "Холостяка-9" Даша Квіткова нині відпочиває у США. Знаменитість показала фотографії з пляжу, зроблені в стилі популярного американського телесеріалу

Переможниця популярного українського романтичного шоу нині відпочиває за кордоном. Даша Квіткова вирушила на зустріч зі своєю подругою, яку дуже давно не бачила. Знаменитість полетіла до США, де не змогла оминути стороною пляж. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Квіткова показала кадри, зроблені біля океану.

На свіжих фотографіях блогерка позує у купальному костюмі, дуже схожому на ті, які носили головні героїні американського сіткому “Рятувальники Малібу”. Даша Квіткова обрала для пляжної фотосесії яскраве коралове бікіні. Цікава модель вбрання має вузькі плавки, а виріз ліфа називається клиноподібним.

Даша Квіткова відпочиває на пляжі у Флориді
Даша Квіткова відпочиває на пляжі у Флориді
Переможниця Холостяка-9 Даша Квіткова показала фото з відпочинку
Переможниця Холостяка-9 Даша Квіткова показала фото з відпочинку

Морське вбрання, в якому знаменитість вирушила на пляж у Маямі, чудово підкреслило ідеальний стан фігури Даші Квіткової. За останній час блогерка скинула декілька кілограмів та “висушила” зайвий жир. Тепер зірка виглядає ще стрункішою, а кожен м’яз на її тілі можна чудово розгледіти.

Даша Квіткова з Холостяка-9 показала стильні фотографії, зроблені в стилі Рятівників Малібу
Даша Квіткова з Холостяка-9 показала стильні фотографії, зроблені в стилі Рятівників Малібу

Нагадаємо, що Даша Квіткова здобула популярність після участі у найромантичнішому проєкті країни “Холостяк-9”. Знаменитість взяла участь у реаліті-шоу та поборолась за серце Нікіти Добриніна. Дівчина здобула перемогу в проєкті, а після його завершення зіркова пара стала першою в історії “Холостяка”, хто побудував справжню сім’ю.

На початку цього року подружжя оголосило про свій розрив, але повідомили, що вони залишаються в добрих взаєминах задля виховання спільного сина Лева. Хай там як, чимало шанувальників не втрачають надії на те, що зіркова пара таки возз’єднається.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини