Зірка “Кайдашевої сім’ї” Тарас Цимбалюк показав нові фото з коханою Готочкіною: романтична подорож

Якщо на початку своїх стосунків зі Світланою Готочнікою Тарас Цимбалюк не поспішав висвітлювати подробиці з особистого життя, то зараз ситуація кардинально змінилася.

Тарас Цимбалюк тривалий час тримав у секреті свої стосунки з неймовірною красунею Світланою Готочкіною. Чоловік казав, що його щастя любить тишу, саме тому він не планує багато розповідати про кохану, але з часом замилував мережу спільними кадрами з нею і нарешті стало відомо її ім’я.

Зараз актор не соромиться і сміливо показує фотографії зі своєю дівчиною. Редакція сайту Добрі новини натрапила на новенькі знімки пари, які зачарували прихильників Цимбалюка. Пара позувала в автомобілі під час поїздки в інше місто. До слова, Цимбалюк виглядає у стосунках зі Світланою значно щасливіше, ніж у своїх попередніх стосунках.

“Вирушили у нашу подорож”, – написав в сторіз Цимбалюк.

Тарас Цимбалюк привітав кохану з днем народження
Тарас Цимбалюк привітав кохану з днем народження

Як виявилося, сьогодні 24 травня Готочкіна святкує день народження. Пара вирішила поїхати в невеличку подорож до міста Лева і відпочити саме там. Цимбалюк ніжно привітав свою кохану з цим днем, подарувавши великий букет квітів та прикрасивши готельний номер повітряними кульками та конфеті. Не забув чоловік і про святковий пост для неї.

Тарас Цимбалюк привітав кохану з днем народження
Тарас Цимбалюк привітав кохану з днем народження

Перед цим у сторіз в актора розпочалася ціла вікторина про Львів. Чоловік вирішив поцікавитися, на скільки сильно українці тямлять в історії, тому допитувався про львівскі храми, скільки в середньому витрачають туристи під час відпочинку, який відомий гурт почав свою діяльність саме у Львові і таке інше. Прихильникам було дуже цікаво відповідати на запитання, а правильну відповідь вони могли дізнатися одразу після того, як натиснуть на свій варіант відповіді. Блогери частенько влаштовують такі інтерактиви для спілкування з підписниками.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини