4 помилки в зачісці, через які кожна буде виглядати значно старше: приклад Пугачової, Полякової, Осадчої

Стилісти стверджують, що зачіска, як ніщо інше може омолодити жінку, а може їй додати віку. Давайте розберемо найпоширеніші помилки зірок, як змінили їх образ у бік зрілої вроди.

Зачіска завжди була потужним інструментом вроди будь-якої жінки. За її допомогою омолоджувалися, змінювали образ та підкреслювали характер. Втім, неправильно підібрана стрижка, не туди вкладений локон, негарно зачесане волосся може зіпсувати красу будь-якої панянки.

Хто, як не Алла Борисівна Пугачова знає, що невірна укладка може ошелешити прихильників. Примадонна часто грішила застарілими немодними стрижками, які доповнювала накладками та шиньйонами. Неактуальні форми підкреслювали її вік, а неправильно підібрані відтінки відтіняли зміни в обличчі. Та згодом обраниця Галкіна перейшла до натурального волосся.

Алла Пугачова

Відрослий чубчик та старомодна укладка з претензією на вінтажність попсувала життя Олі Поляковій. Після її виходу у світ з непідстриженими пасмами, жовта преса одразу зазначила, що Суперблондинка постаріла років на 20. Згодом співачка повернулася до своєї стандартної стрижки та вразила змінами всіх без виключення.

Оля Полякова

Не оминула доля помилок у зачісці і Катю Осадчу, володарку неймовірної білявої натуральної коси. Раз, на зйомку, дружині Юрія Горбунова зробили пишну рельєфну укладку, повністю відкривши її обличчя. Чи то макіяж був невдалий, чи дійсно ведучій не можна догори піднімати все волосся, але після того, як вона засвітилася у такому вигляді на екрані, її хейтери радо охрестили постарілою…

Катя Осадча

Отож підсумуємо, яких 4-х помилок краще уникати: застарілі форми зачісок, неактуальні стрижки, тон фарбування, який не підходить кольору шкіри, відрослі пасма, які важко приховати у загальній масі волосся.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини