Лідія Таран вперше показала підрослу доньку від Андрія Доманського, який зараз невідомо де: француженка росте

Лідія Таран певний час будувала стосунки з Андрієм Доманським і в них народилася донька, але узаконювати стосунки чоловік не захотів, а тепер і зовсім зник з радарів.

Лідія Таран — успішна українська телеведуча, але з початком повномасштабного вторгнення зірка переїхала до Франції і поки повертатися до України вона не планує. З собою Лідія забрала спільну з Андрієм Доманським доньку, але де зараз сам Андрій — невідомо, бо чоловік майже нічого не дає про себе знати.

Стосунки Андрія Доманського з Лідією Таран, на думку більшої частини прихильників, були приречені на розлучення. Справа в тому, що Андрій познайомився з дівчиною на зйомках, але в той час у нього були стосунки з іншою. Це не завадило парі закрутити бурхливий роман, в процесі якого в пари народилася донька. Андрій не захотів брати на себе відповідальність і узаконювати стосунки з телеведучою, а потім і зовсім починув її з донькою.

Андрій Доманський і Лідія Таран
Андрій Доманський і Лідія Таран

Тож зараз Таран самостійно виховує доньку Василину. Зірка активно веде соціальні мережі та зізнається, що ніколи не могла би подумати, що її донька стане поколінням дітей війни. Хай там як, але саме через донечку Таран прийняла рішення поїхати у безпечніше місце. Василина зараз навчається, добре себе почуває та ходить до школи, тому зірка надзвичайно щаслива через це.

Життя в дівчинки зараз дуже насичене: Василина водночас навчається в українській школі дистанційно, а також відвідує французький коледж. На одному з останніх знімків, який опублікувала телеведуча можна побачити, що Василина стала справжньою вишуканою леді, яка точна копія зіркової матусі, а-от на свого батька дівчинка зовсім не схожа.

Лідія Таран показала дорослу доньку
Лідія Таран показала дорослу доньку

Доманський та Таран розійшлися в 2005 році і кожен по-різному трактує розлучення. Для жінки це був справжній удар та стрес, а Доманський заявив, що не побачив в Лідії саме тієї, яка хоче зв’язати з ним своє життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини