“Наша зірочка”: дружина Сергія Притули показала рідкісне фото найменшої донечки Стефанії

Сергій та Катерина Притула не часто розповідають в Мережі про своє особисте життя. Цього разу зіркова дружина вирішила показати найменшу доньку своїм прихильникам.

Сергій Притула отримав велику популярність на телебаченні. Чоловік був телеведучим не одного проєкту на Новому каналі і полюбився глядачеві за його відвертість та щирість, а зараз чоловік став головним волонтером країни, який власним прикладом показує, що для України немає нічого неможливого.

Крім своїх карʼєрних досягнень, зірковий чоловік є ідеальним сімʼянином. Сергій виховує трьох дітей: сина Дмитра від першого шлюбу та двох доньок Соломію та Стефанію від другого шлюбу з Катериною. Подружжя не дуже часто показує у соціальних мережах свою родину у повному складі, але редакції сайту Добрі новини вдалося натрапити на знімок наймолодшої донечки Стефанії.

На фотографії можна помітити, як сильно змінилася маленька красуня. Вона була одягнена у сукню в тигровий принт і з волоссям, зібраним у хвостик. Як виявилося, Стефанія святкує свої іменини, їй виповнилося два роки.

Дружина Сергія Притули показала фото маленької доньки
Дружина Сергія Притули показала фото маленької доньки

“Море ніжності, океан любові та незкінченний позитив. Безмежно любимо тебе, наша зірочка!”, – написала Катерина в описі під фото.

Прихильники у коментарях почали вітати маленьку дівчинку з днем народження і засипали її цілою купою компліментів. Користувачі Мережі вражені таким швидким ростом Стефанії.

  • “Яка ж чудова Стефанія. Вітаю! Нехай завжди буде такою щасливою! І коли ці два роки промайнули?”,
  • “З Днем Народження чудову дівчинку! Щасливої долі та багато усмішок!”,
  • “Вітаю з Днем народження донечки! Щасливого дитинства під мирним небом!”, – пишуть задоволені прихильники.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини