Ілля, Іван та Данило: як виглядають три сина Катерини Осадчої від Олега Поліщука і Юрія Горбунова

Катерина Осадча стала мамою тричі. Дізнайтеся, як виглядають всі діти зірки, яких вона народила від різних чоловіків та хто вже давно не проживає з ненькою.

Популярна ведуча Катя Осадча віртуозно поєднала материнство та кар’єру. Зірка стала мамою тричі і присвячує багато любові та уваги своїм діткам. Доля розпорядилася так, що знаменитість народжувала тільки синів.

У своєму першому шлюбі з політиком Олегом Поліщуком вона привела у світ свого найстаршого наступника, Іллю. Він з’явився на світ у 2002-му, буквально за рік, після одруження своїх батьків. Попри те, що знаменитість пішла від свого обранця, все одно хлопчик з татом спілкувався. Ба більше, бувши вже підлітком, він легко знайшов спільну мову зі своїм вітчимом, Юрієм Горбуновим. Зараз син Осадчої вже зовсім дорослий хлопець, який вчиться за кордоном. Туди він виїхав ще до повномасштабного наступу росії.

Як виглядає найстарший син Катерини Осадчої
Як виглядають три сина Катерини Осадчої

У 2017-му році в Іллі Олеговича з’явився братик, якого назвали Іваном. Катерина зізнавалася, що переживала, чи зможуть діти потоваришувати. Втім, все склалося добре. Цікаво, що тривалий час ведуча не показувала молодшого сина, допоки він не підріс.

Катерина Осадча привітала фанатів із Великоднем
Як виглядають три сина Катерини Осадчої

Та Іванко зараз — не найменший у родині. Буквально в останній рік перед війною 2022-го року у нього з’явився братик Данило. До речі, свою третю вагітність зірка 1+1 приховувала достатньо довго, аж допоки живіт вже не було можливості прикривати навіть найпишнішою сукнею.

І хоча Юрій з Катериною чекали на появу дівчинки, все одно молодший синочок став улюбленцем родини, які тішить всіх щодня.

Нагадаємо, що у Юрія Горбунова до шлюбу з Катериною Осадчею власних дітей не було, хоча для нього ці стосунки стали вже не першими.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини