Це просто вау: як виглядає чоловік Руслани Лижичко, який побудував еко-будинок, але не став батьком

Зірка Євробачення Руслана Лижичко вже давно заміжня. Як виглядає обранець співачки, який живе в тіні її слави та який будинок він побудував разом з коханою.

Руслана Лижичко — неймовірна українська зірка, яка стала справжньою революціонеркою Євробачення, довівши, що перемагати можуть не тільки ліричні пісні про кохання та стандартні виступи. Опинилася вона на піку популярності завдяки своєму талантові та великій спільній праці разом з обранцем.

Хто став чоловіком Руслани?

Пані Лижичко вийшла заміж у 1995-му році. Її коханого звати Олександр Ксенофонтов. Разом з милим вона почала свій ранній розвиток кар’єри. Він став її продюсером і подружня пара спільно заснувала студію звукозапису. Згодом їхнє кохання тільки укріплювалося.

Відомо, що у відомих чоловіка з дружиною є власний чималий будинок на Київщині. Вони звели його так, аби не забруднювати довкілля. Помешкання може виробляти електроенергію за допомогою сонця.

Будинок Руслани Лижичко

Руслана не приховує, що її почуття до милого досі такі ж сильні, як і у молодості. Йому вона присвячує найніжніші публікації в Інстаграмі, а її прихильники просто у захваті від обранця зірки. У коментарях під останньою спільною світлиною фанати написали:

  • “Ви надзвичайна пара! Довгих, щасливих років вам”
  • “Ви затишні. Здоров’я та любові Вам однієї на двох”
  • “Такі неймовірно зворушливі прекрасні слова і такі чудові фото! Ваша пара для мене найпрекрасніша у світі! Будьте завжди щасливі разом!”
  • “Здоров’я вам і довгих років життя божого благословення і любові від рідних та близьких для твого Сашка”

Нагадаємо, що дітей у Руслани та Олександра ніколи не було. Співачка розповідала, що так склалося через високу виснаженість її організму.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини