Красива навіть у складні часи: Міша Кацурін показав, який вигляд має Надя Дорофєєва в укритті

Під час тривоги всі повинні ховатися в укриття і часто це трапляється вночі, або у найбільш не підходящий момент. Не завжди можна ідеально виглядати, але це не про Надю Дорофєєву.

З початком повномасштбаного вторгнення для всіх стало нормальним перебувати в укритті і чути сигнали повітряної тривоги. Не завжди спускатися до безпечного місця доводиться у гарному вигляді, частіше за все такі походеньки відбуваються вночі, коли ти зовсім до цього не підготовлений. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як виглядає Дорофєєва в укритті під час очікування закінчення тривоги у столиці.

Відповідне фото опублікував на своїй сторінці у соціальних мережах Міша Кацурін. На знімку можна побачити Надю, яка лежить на коврику для спортивних тренувань у спортивному топі, лосинах, легкій кофтинці та у кросівках. Її образ був доповнений завʼязаним волоссям і на зірці не було ні краплі макіяжу.

“Балістика / бомбосховище / богиня. aka спортивні заняття на свіжому повітрі”, – написав в описі під фото чоловік.

Міша Кацурін показав, як Надя Дорофєєва виглядає в укритті під час тривоги

Варто зазначити, що Надя й справді дуже гарно виглядає попри те, що має трішки втомлений вигляд. Це помітили й самі прихильники і засипали дівчину приємними коментарями. На своїй сторінці Надя чи не вперше опублікувала сумний пост з роздумами про те, що не знає, як ми всі справляємося з цим постійним стресом та тривогами. Зараз їй дуже складно це витримати і вона себе не дуже добре почуває.

“Втомленість після туру, війна, летять ракети вночі та вдень. Сьогодні перервавши спорт, не встигнувши поснідати біжиш до укриття, чекаєш на відбій, повертаєшся, щоб наздогнати свій режим, сідаєш в тачку і тебе накриває”, – поділилася зірка своїми думками.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини