Молода дружина Віктора Павліка показала пусту на третину шафу: натякає, що співак гардероб не поповнює?

Катерина Репяхова, вийшовши заміж за Віктора Павліка, стала неймовірно популярною особистістю у мережі, за кожним днем якої стежать тисячі українців. Нещодавно блогерка натякнула на головне.

Зірка мережі та улюблена дружина Віктора Павліка, Катя Репяхова, дуже активно веде свою сторінку в Інстаграмі. Вона і сама не приховує, що своєю популярністю зобов’язана надмірній цікавості до її персони збоку фанатів та хейтерів музиканта.

У 2020-му році популярна білявка опинилася у ситуації, коли її ім’я було майже у кожному заголовку жовтої преси. І далеко не в кращому світлі. Тоді всі обговорювали її нерівний шлюб зі співаком, який до всього того одружувався вже вчетверте. Більше того, багатьом було цікаво, чим же так зачепила концертна директорка артиста, що він вирішив полишити все своє минуле заради неї.

Нині у Катерина купа власних прихильників, які уважно стежать за її життям. Їм вона розповідає, чим снідає, як водить на розвиваючі заняття свого крихітного сина Михайлика, куди ходить зі своїм чоловіком на побачення та як проводить вільний час. Нещодавно зірка мережі показала, що навела лад у будинку, де живе з обранцем. Поприбирала речі свої так, що лишилася аж ціла пуста полиця.

Молода дружина Віктора Павліка показала пусту на третину шафу

Репяхова натякнула, що дуже любить мінімалізм і в першу чергу у своєму стилі. Та схоже, що  обраниця Віктора звільнила місце тільки для того, щоб заполонити його новими стильними речами. Вона показала, що збирається у подорож до Буковелі.

Молода дружина Віктора Павліка показала пусту на третину шафу

Нагадаємо, що нещодавно подружжя Віктора Павліка та Катерини Репяхової втрапило у скандал через спеціальну перепустку, що дозволяє їздити у комендантську годину та закритими військовими об’єктами. Знаменитості пояснили, що документ отримали легально.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини