Екс-дружина Павліка Созаєва показала рідкісне фото сина, якого вже нема: “Залишилось тільки тримати світлини”

Третій син Віктора Павліка пішов у засвіти у 2020-му році, але пам'ять про нього жива у душах обох батьків. Нещодавно мама дитини співака показала, як він виглядав.

Віктор Павлік та його колишня дружина Лариса Созаєва пройшли непросте випробування, яке тільки можуть уявити батьки підрослої дитини: вони втратили сина, намагаючись врятувати його від непростої недуги. У 2020-му екс-подружжя поринуло у скорботу.

Втім, пам’ять про Павла Павліка досі жива у його мами з татом. Нещодавно ненька показала, як виглядав хлопець в останні дні свого життя. Світлина найріднішого юнака обрамлена у красиву, але водночас просту рамку. Свою публікацію екс-обраниця співака доповнила щемливими словами, які торкнуться до кожної душі:

“Пашенька! Залишилось, тільки тримати твої світлини в руках. Обіймати тебе в рамці… цілувати скло, за яким ти усміхаєшся… Я перебираю в памʼяті всі наші дні проведені разом! Люблю і сумую, моє щастя!”

Екс-дружина Павліка Созаєва показала рідкісне фото сина, якого вже нема

Прихильники Созаєвої не втрималися і також висловили свої почуття та слова підтримки у коментарях:

  • “Лорочка, завжди, бувши в церкві, ставлю свічку за твого синочка. Нехай йому буде краще на небі”
  • “Лорочка, світла, вічна пам’ять Павлуші, Царство небесне!Тримайся, дорогенька, Божої допомоги! Амiнь!”
  • “Світла пам’ять. Біль, яка ніколи не вщухає. Щирі співчуття”
  • “Мабуть, був ти занадто хорошим для грішного світу, який ранив щодня душу світлу, чуттєву твою…”
Екс-дружина Павліка Созаєва показала рідкісне фото сина

Нагадаємо, що Віктор Павлік був з Ларисою Созаєвою у шлюбі з 2012-го по 2016-й рік. Розлучення було вельми скандальним і супроводжувалося публічними суперечками за спільне майно. Втім, зараз всі пристрасті вщухли, і кожен пішов власним шляхом, проте, колишня співака так і не знайшла своєї половинки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини