“Дякую, що колись обрала мене”: Володимир Остапчук публічно звернувся до екс-коханої та доньки Емілії

Стосунки Володимира Остапчука і Олени Войченко закінчилися не солодко, але чоловік знайшов у собі сили, щоб публічно звернутися до колишньої в Мережі.

Володимир Остапчук може “похизуватися” своїми розлученнями з екс-коханими жінками. Закінчення стосунків з Оленою Войченко бачила вся Мережа, після цього пара припинила спілкування і залишилася ворогами, але в них залишилося двоє спільних дітей, яких Войченко вирішила забрати за кордон. Тепер Остапчуку доволі проблематично бачитися з дітьми через події в Україні.

Не дивлячись на це, чоловік в Мережі вирішив звернутися до своєї 10-річної доньки та колишньої дружини. Відомо, що екс-закохані трішки налагодили свої стосунки і все ж підтримують звʼязок заради спільних дітей. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, яке звернення зробив телеведучий.

Справа в тому, що його донька Емілія святкує 10 років. Дівчинка стала вже зовсім дорослою, але для свого батька вона назавжди залишиться маленькою принцею, що б там не було. Чоловік ніжно привітав дівчинку з днем народження.

Володимир Остапчук звернувся до доньки Емілії
Володимир Остапчук звернувся до доньки Емілії

“Емілія, ти моя принцеса. Дякую, що колись обрала мене бути твоїм батьком. Я тебе безмежно люблю. З твоїм 10-м днем народження”, – написав телеведучий.

Остапчук додав, що не дивлячись на таку відстнь між ними, він все одно дуже сильно любить свою доньку і сумує за нею. Крім лагідних привітань, Володимир не забув і про колишню дружину Олену Войченко. Чоловік подякував їй, що вона подарувала йому таку чудову доньку.

“Дякую твоїй мамі за тебе. Твій татусь”, – закінчив Володимир.

Володимир Остапчук звернувся до екс-дружини
Володимир Остапчук звернувся до екс-дружини

Нагадаємо, зараз чоловік будує стосунки з молодою 22-річною коханою Катериною Полтавською. Пара пропрацьовує минуле один одного, щоб подібні помилки не трапилися у їхніх стосунках.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини