“Мій подарунок долі”: український модельєр Андре Тан показав рідкісне фото з 8-річною донькою

Андре Тан не любитель показувати подробиці зі свого особистого життя, але цього разу чоловік замилував Мережу рідкісними кадрами з донькою.

Відомий український дизайнер Андре Тан став знаменитий на всю Україну завдяки своєму таланту створення неймовірного одягу. Не дивлячись на те, що чоловік доволі публічна людина – він не дуже любить розповідати про своє особисте життя, але час від часу на його сторінці у соціальних мережах можна побачити рідкісні кадри його родини.

Цього разу модельєр вирішив поділитися милим знімком своєї донечки, яка зʼявилася на світ під час його шлюбу з підприємницею Аліною Харечко. Дівчинку звати Софійка і на знімку можна побачити, як маленька принцеса спить носиком у подушку. Таким милим фото Андре тан вирішив поділитися на честь її дня народження.

Андре Тан привітав доньку з іменинами
Андре Тан привітав доньку з іменинами

В описі під фото чоловік поділився примєними враженнями про власну доньку. Як каже Андре Тан, ще зовсім нещодавно він тримав маленьку Соню на руках, а тепер вона стала вже зовсім дорослою в 8-річному віці. Крім цього, стиліст показав кадри свого часопроведення з донечкою.

Чоловік любить читати доньці книжки на ніч. Це його окрема любов. Андре подобається спостерігати за тим, як його донька повільно засинає під його голос, яким він читає улюблені казки дівчинки. Також Тан додає, що його надзвичайно зворушують моменти, проведені з Сонею – коли вона спить, закидає на нього ніжку, каже, що любить і багато чого іншого.

“Обожнюю, коли ти так мило засинаєш вночі і сопеш своїм солодким носиком. Коли ти дивишся на мене своїми оченятами, складається враження, що весь світ більше не існує, а все навколо таке ж чисте та ніжне, як і ти сама. Люблю тебе, донечко!”, – написав чоловік в описі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини