Як виглядає і чим займається єдина дочка Віктора Павліка, яка лиш кількома роками старша за Катю Репяхову

Віктор Павлік роками не розповідав про свою дочку від другого шлюбу. Проте, завдяки соціальним мережам вдалося відшукати цю вродливу дівчину.

Віктор Павлік — співак з вельми цікавою біографією та чоловік неординарної долі: чотири шлюби і чотири дитини, гучне розлучення та навіть похорон сина. Прихильників цікавлять всі епізоди життя знаменитості, особливо ті, які він намагається утримати у таємниці.

Зокрема всі знають про його синів: Олександра, Павла та крихітного Михайлика. Проте, про його єдину дочку майже немає відомостей. Втім, в еру популярності соціальних мереж бути непоміченим — просто неможливо.

Як виглядає і чим займається єдина дочка Віктора Павліка?

Видала з головою цю яскраву дівчину Катя Репяхова, яка підписана на неї в Інстаграмі та не обходить своєю увагою жодної публікації своєї дуже дорослої пасербиці. Звати доньку музиканта Христина і минулого року вона відзначала 35-річний ювілей. Своєму легендарному таткові вона подарувала у 2013-му році чудового та жвавого онука.

Віктор Павлік показав свою єдину дочку від другого шлюбу

Відомо, що її батьки розбіглися, коли дівчинці було лише 7 років, але з Віктором зв’язок не було втрачено. Попри те, що вона народилася у родині знаменитості, стопами батька не пішла. Визначити, ким працює Христина — важко, адже зазвичай вона показує світлини з походів у заклади або з відпочинку.

Помітно, що новою дружиною Павліка змогла порозумітися, адже Катя не скупиться на вподобайки та інколи пише приємні коментарі під фото.

Віктор Павлік показав свою єдину дочку від другого шлюбу

Нагадаємо, що Христина народилася у другому шлюбі свого татка. Маму її звати Світланою, але більше інформації про неї немає. Нині дівчина носить не Вікторове прізвище, адже стала заміжньою, і тепер вона — Василець.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини