Катерина Осадча замилувала кадрами з батьками: зірка розповіла, які риси перейняла від свого тата

Катерина Осадча не дуже часто показує світлини зі своїми батьками, але на честь іменин власного батька вирішила поділитися з прихильниками найпотаємнішим.

Відома українська телеведуча, зірка “Світського життя”, щаслива мама та дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча рідко публікує кадри зі своїми батьками. Зірка не раз розповідала про те, що у неї дуже дружна сімʼя і вона надзвичайно обожнює своїх батьків.

Зірка вирішила опублікувати декілька кадрів з рідними. У профілі телеведучої ми бачимо фотографію з мамою і татом, а наступне фото – Катерина позує для знімку лише з батьком. Осадча вирішила присвятити свій пост своєму татові на честь його іменин і розповіла, які риси характеру їй вдалося перейняти від нього.

Катерина Осадча показала своїх батьків
Катерина Осадча показала своїх батьків

Почала зірка, звісно, з привітань і приємних слів для рідної людини. Катерина каже, що вона перейняла від свого батька жагу до справедливості, любов до праці, до подорожей та пізнання чогось нового. Зірка не любить сидіти на одному місці і завдячує цьому саме своєму батькові.

“Я неймовірно вдячна за всю підтримку і довіру в дитинстві. Дякую за все! Бажаю сил, здоровʼя, долати перешкоди та йти тільки вперед! Дякую за такий життєвий приклад”, – додає Осадча.

Катерина Осадча розповіла про риси, успадковані від батька
Катерина Осадча розповіла про риси, успадковані від батька

Також телеведуча поділилася інформацією про те, що саме дозвіл батька на виїзд за кордон дав їй можливість працювати моделлю, за що вона також дуже йому дякує. Якби цього не сталося, то, можливо, життя Катерини Осадчої склалося зовсім по-іншому.

Хоч Катерина більше схожа на свою маму, але на окремому знімку з батьком простежуються схожі риси обличчя. Схоже, чоловік наділив свою доньку не лише відмінними внутрішніми, але й зовнішніми якостями.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини