Переросла маму і заспівала рок: як змінилася донька Олі Полякової, яка виросла копією співачки і марить сценою

Суперблондинка Оля Полякова — щаслива мама двох донечок, одна з яких дивовижним чином виросла точною копією своєї рідної неньки. Як виглядає підросла Марія Полякова?

Популярна співачка Оля Полякова у 2005-му році стала мамою. Доля подарувала їй чудову дівчинку, яку назвали красивим древнім ім’ям — Марія. Роки йшли і всі бачили, що маленька росте ну просто копією мами, тільки з чорнявим волоссям. З часом стало зрозуміло, що і характером вона пішла у свою неньку.

Полякова-молодша дуже любить змінювати образи, провокувати та бентежити. Також вона займається музикою і, схоже, слух та вокальні дані передалися їй генетично. Коли дівчина жила в Україні, то грала з друзями у групі. Зараз у неї інші цілі, адже вона — студентка.

Як змінилася донька Олі Полякової

Цікаво, що разючу схожість між відомою мамою та її популярною дочкою побачили ще на гумористичній передачі “Ліга Сміху”, де Полякова-старша була тренеркою команди “Відпочиваємо разом”. В одному із номерів Суперблондинка виїхала на сцену на коні у яскраво-червоній сукні, слідом за нею на поні вивели у такому ж самому образі і Машу. Дівчат неможливо було би відрізнити, якби не різниця у зрості. Все ж таки було видно, що наступниці поп-діви ще рости й рости.

Як змінилася донька Олі Полякової

Відомо, що нині у Полякової-молодшої почалося зараз зовсім доросле життя. Окрім того, що вона зараз сама за кордоном налагоджує свій побут та будує свою долю, так у неї є ще й кавалер. Родина дівчини, схоже, не проти цього молодого чоловіка, адже Ольга раз проговорилася з гордістю, що обранець Марії повіз свою милу за кордон у подорож. І хоча хлопець, видно, що не мільярдер, для своєї половинки постарався.

Нагадаємо, що молодша дочка артистки зараз в Україні, її звати Алісою і вона стала копією свого тата-бізнесмена.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини