Недарма Цибульська розбила сім’ю: колишня Дзідьо Славія показала, як розквітла після розлучення з чоловіком

Відома українська співачка показала свою свіжу фотографію. Неозброєним оком можна помітити, що Славія має просто відмінний вигляд. Зірка буквально розквітла на очах

Ярослава Хома-Притула є відомою українською співачкою. У часи повномасштабної війни знаменитість продовжує активно будувати кар’єру та виступає з благодійними концертами. Так, наприклад, нещодавно артистка завітала до Львова, де заспівала, аби зібрати кошти на благодійність. Шанувальники оцінили образ, в якому зірка прийшла на захід.

Славія обрала чорну довгу сукню з вишитим корсетом. Доповнила свій образ знаменитість стильними туфлями та мінімальною кількістю аксесуарів. Зачіска в Ярослави Притули була простою, але від того не менш витонченою та максимально підходящою під загальний образ.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, як нині виглядає
Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, як нині виглядає

Шанувальники оцінили новий образ, в якому Ярослава Хома-Притула виступила на благодійному концерті. Користувачі мережі зазначили, що знаменита українська співачка має чудовим вигляд, а останнім часом вона ніби розквітає. Підписники Славії у коментарях до її нового допису в соціальній мережі Інстаграм.

Дзідзьо та Славія розлучились два роки тому після 20-річних стосунків
Дзідзьо та Славія розлучились два роки тому після 20-річних стосунків

Нагадаємо, що відомий український музикант розлучився зі своєю першою та єдиною дружиною Ярославою Притулою 2021 року. Тоді навколо цієї новини точилось багато суперечок і чуток. Зокрема, багато шанувальників були впевнені, що дружина пішла від Михайла Хоми через його зради. Причиною появи таких чуток стала близька дружба артиста та його колеги Олі Цибульської.

Насправді ж усе це – просто чутки, які зірковий дует встиг спростувати. Розлучились Михайло Хома та Ярослава Притула через негаразди в стосунках. Тоді фронтмен гурту Дзідзьо зізнався, що деколи краще просто відпустити людину, ніж насилу зберігати стосунки, в яких погано обом. Зіркова пара була разом понад 20 років, 10 з яких вони перебували в офіційному шлюбі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини