Єдина дочка покійного Кузьми Скрябіна ніжно пригорнула на руках маля, яке плекає разом з чоловіком (ФОТО)

Єдина дочка співака Кузьми Скрябіна активно веде сторінку в Інстаграмі. Дізнайтеся, що за руденький малюк з'явився у молодій родині Барбари і чим взагалі зараз займається зіркова наступниця.

Співак Андрій Кузьменко трагічно пішов з життя у 2015-му році, коли потрапив у ДТП. Для родини та всіх його прихильників ця втрата стала дуже драматичною. Рідні довго не могли оговтатися після похорон, а його дочка змушена була дуже довго подорослішати.

Зараз — це яскрава дівчина з неповторним характером, яка має вже власну родину. У 2019-му 22-х річна дівчина вийшла заміж і вже багато років живе щасливим життям з обранцем. Є у їхніх родині малюк, про якого всі з радістю піклуються. Руде сонечко тішить всіх. Проте, мова тут іде зовсім не про дитину.

Барбара з милим завели чудового песика, виведеної у Японії породи Акіта-іну. По фото видно, що він зовсім молодий і ще не такий великий, що навіть може всидіти у своєї господарки на руках.

З коментарів, які захоплено пишуть підписники пані Кузьменко стає зрозуміло, що цього пухнастика, схоже, назвали Мішею.

Песик дочки Кузьми Скрябіна

Чим займається і де працює дочка Андрія Кузьменка?

Цікаво, що на відміну від такого творчого і креативного тата його дитина не пішла до шоу-бізнесу. Барбара працює лікарем-косметологом у столиці. Вона багато років навчалася медичній майстерності у провідному ВНЗ Києва. Після багатьох років, проведених в Alma mater, вона активно взялася практикувати ремесло, довершуючи красу наших панянок.

До речі, свої знання та вміння Барбара оцінює достатньо високо. Похід до неї обійдеться щонайменше у 5500 гривень, якщо не більше.

Дочка Кузьми Скрябіна розкрила свої прибутки

Нагадаємо, що в Андрія Кузьменка вдовою лишилася його дружина Світлана, яка так більше і не вийшла заміж.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини