Єфросиніна показала архівне фото мами, на яку дуже схожа: так виглядала б Маша, якби жила в минулому сторіччі

Відома українська телеведуча та благодійниця Маша Єфросиніна випадково наштовхнулась на архівні фотографії своїх батьків. Знаменитість вирішила показати їх шанувальникам

Маша Єфросиніна, відома українська телеведуча та благодійниця, почала свою кар’єру багато років тому. Сьогодні знаменитість є однією з найуспішніших жінок України та надихає багатьох шанувальників рухатись вперед попри все. Своїми успіхами зірка зобов’язана найголовнішим людям у своєму житті – батькам, які залишались з нею поруч завжди й за будь-яких умов.

Українська знаменитість ніколи не забуває про своїх маму й батька, а нещодавно вирішила показати шанувальникам на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, як вони виглядають. Ведуча зазначила, що підняла сімейні архіви, аби відшукати потрібні фото для знімання нового випуску “Дорослих дівчат”. Заодно зірка вирішила потішити шанувальників кадрами своїх рідних.

На опублікованих фотографіях батьки відомої української телеведучої позують в різних локаціях та за різних умов. Особливо на першому кадрі можна побачити, як сильно Маша Єфросиніна схожа на свою маму. У знаменитостей однакові риси обличчя та дуже схожа харизма.

Маша Єфросиніна показала архівні фотографії своїх батьків
Маша Єфросиніна показала архівні фотографії своїх батьків

До слова, сьогодні мама Маші Єфросиніної виглядає, здається, ще краще. Не так давно ведуча показувала своїм шанувальникам спільну фотографію з рідною людиною. На кадрі знаменитість ніжно, але міцно обіймає свою маму. Неозброєним оком можна помітити, що зіркові мама й донька дуже схожі між собою.

Слід зазначити, що й Маша Єфросиніна народила доньку, дуже схожу на себе. Нана Хромаєва, як зазначають підписники відомої української телеведучої, зростає буквально маминою копією. Фанати впевнені – ще декілька років і доньку ведучої буде неможливо відрізнити від неї самої.

Маша Єфросиніна зі своєю мамою нещодавно
Маша Єфросиніна зі своєю мамою нещодавно

Нагадаємо, що відома українська телеведуча народилась та виросла на півострові Крим, у місті Керч. Своє дитинство та юність майбутня зірка провела в оточенні високих гір і глибокого моря, а нині, зізнається, дуже сумує за власним домом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини