Співачка Тіна Кароль показала рідкісне фото свого батька, який називає її бешкетницею: татова донька

Тіна Кароль вирішила привітати свого татуся з Днем батька і опублікувала милу фотографію з ним. Прихильники Тіни в Мережі помітили, що співачка дуже схожа на батька.

17 червня 2023 року в Україні святкували День батька. Велика частина зірок українського шоу-бізнесу привітали своїх татусів з цим прекрасним святом і однією з таких зірок стала Тіна Кароль. Співачка вирішила привітати свого батька і прикріпила рідкісне фото зі своїм татом, якого більша частина прихильників ніколи не бачила.

“Батько для дівчат це надважлива постать, яка асоціюється з довірою та міцністю духа. Завжди твоя вередлива бешкетниця”, – написала Тіна Кароль.

Тіна Кароль показала свого батька в Мережі

З цього привітання можна зрозуміти, що тато лагідно називає її бешкетницею і їй це подобається. На знімку Тіна Кароль лагідно обіймає свого тата і вони двоє посміхаються в камеру. Варто зазначити, що дівчина дуже схожа на свого татуся очима – цей ніжний та лагідний погляд неможливо ні з чим сплутати.

Батька Тіни Кароль звуть Григорій Самойлович Ліберман. Чоловік народився на Буковині, за фахом він інженер та конструктор будівельної компанії. Крім цього, Григорій Самойлович закінчив інститут нафти та газу. Подейкують, що чоловік був одним з шахраїв, якого колись розшукували, але історія закінчилася без увʼязнення чоловіка і все було добре. Зараз його знають лише як батька Тіни Кароль.

Родина Тіни Кароль

Сама ж Тіна відмовилася від батькового прізвища через те, що воно одразу видавало євлейське коріння. В школі з неї через це знущалися і за деякий час продюсери співачки  самі запропонували їй змінити справжнє імʼя на сценічне і дівчина погодилася. Кароль каже, що вона відчула значне полегшення і саме імʼя заважало їй жити як нормальна людина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини