Соломія Вітвіцька чи не вперше показала свого колишнього чоловіка: боролися за стосунки, але не змогли

Відома українська телеведуча тривалий час перебувала в ідеальних, на думку прихильників, стосунках з екс-чоловіком, але в їм так і не вдалося зберегти шлюб.

Соломія Вітвіцька – відома українська телеведуча, яка вперше вийшла заміж у досить зрілому віці. Її колишній чоловік був для неї ідеальним і прихильникам неможливо було уявити жінку з кимось іншим. Колишнього Вітвіцької звати Влад Кочетков. Чоловік завжди був присутнім на червоних доріжках, був не проти спілкування з журналістами, а прихильники очікували на новини про поповнення в сімʼї, але цього так і не сталося.

В 2021 році стало відомо, що у подружжя зʼявилися проблеми у шлюбі. Тоді Вітвіцька відправилася до Сполучених Штатів Америки зі своїми подружками, але без зіркового чоловіка. Саме в той момент Соломію почали розпитувати про проблеми у стосунках, але зірка відповіла, що вони розлучаються. Після цієї заяви стало відомо ще й те, що подружжя цілий рік намагалося зберегти свої стосунки.

Соломія Вітвіцька показала свого чоловіка в Мережі

В Мережі припускають, що розлучення було спровоковане тим, що Влада сильно дратував той факт, що Соломія популярніша за нього. Про це Кочетков розповідав під час одного зі своїх інтервʼю. Після новини про офіційне розлучення вони продали спільну квартиру та вирішили поділити гроші від її продажу навпіл.

Соломія Вітвіцька показала свого чоловіка в Мережі

Попри розлучення, Влад та Соломія не стали поливати один одного брудом. Їм вдалося зберегти хороші стосунки: чоловік зустрічав її з аеропорту, дарував квіти і екс-подружжя разом проводили час. Прихильники сподівалися, що пара таким чином примириться і вони продовжать будувати стосунки, але сходитися Соломія з Владиславом не захотіли. Кожен з них пішов власною дорогою окремо один від одного.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини