Рейтинг наймолодших батьків зірок шоубізу: Ліда Каменських, Григорій Ліберман, Ніна Матвієнко, Ольга Дорофєєва

Українські зірки завжди виглядають бездоганно, але мало хто знає, як виглядають молоді батьки артистів української сцени, завдяки яким зірки зʼявилися на світ.

Лідія Каменських

Мама відомої Насті Каменських працювала в Національному академічному хорі імені Г. Верьовки. Жінка була співачкою, а її чоловік був концертним директором. Настя розповідає, що саме мама стала для неї натхненням зайнятися музикою, бо та постійно співала і зачаровувала своїми вміннями. Коли ж Настю віддали до музичної школи, її мама стала дуже суворою вихователькою і не дозволяла їй прогулювати уроки. Настя дуже дякує мамі за все, що вона в неї вклала.

Григорій Ліберман

Тіна Кароль показала свого батька в Мережі

Батько Тіни Кароль за фахом інженер, але колись на нього навіть подавали у розшук за звʼязки з одним із шахраїв. Чоловіка свого часу також підозрювали у шахрайстві, але все обійшлося. До слова, прізвище Ліберман тривалий час не давало Тіні Кароль нормального життя. Зірку цькували у школі через причетність до єврейських коренів, тому у свідомому віці Тіна змінила справжнє імʼя на свій псевдонім.

Ніна Матвієнко

Ніна Матвієнко відома співачка
Ніна Матвієнко відома співачка

Про Ніну Матвієнко можна говорити дуже багато. Жінка українська співачка та акторка, яка підкорила своєю творчістю мільйони українців. В родині Ніни було аж 11 дітей, тому крім рідної матері її вихованням займалися старші брати та сестри. Зараз зірка виховує вже дорослу доньку Тоню Матвієнко, яка вирішила піти зірковими стопами своєї матері.

Ольга Дорофєєва

Надя Дорофєєва з батьками
Надя Дорофєєва з батьками

Мама Наді Дорофєєвої все життя мріяла про карʼєру артистки, але її батьки змусили вступити її на стоматолога, бо в ті часи це було благороднішим та переспективнішим заняттям. Ольга Дорофєєва була двічі заміжня, але зараз любить проводити багато часу з донькою. Відомо, що Надя вже встигла познайомити Кацуріна з нею.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини