Катя Осадча показала всі зморшки зблизька: як виглядає дружина Юрія Горбунова без гриму і перуки (ФОТО)

Популярна ведуча Катя Осадча вразила всіх новими світлинами, де показала обличчя крупним планом. Як виглядає головна зірка "Світського життя" у 39-ть років?

Катя Осадча завжди вміла вражати своїх прихильників. У молодості вона вражала яскравими макіяжами і цікавими капелюшками. Нині ж її козир — натуральна врода. У свої 39-ть років знаменитість, яка є мамою трьом дітям, вражає доглянутим виглядом, а ще вона зовсім не соромиться виходити у світ без гриму. Нещодавно зірка показала close-up, тобто обличчя крупним планом в Інстаграмі. Дружина Юрія Горбунова зібрала максимальну кількість компліментів.

Катя Осадча показала свіже фото без гриму і макіяжу

Прихильники із задоволенням пишуть:

  • “Красива українська жінка”
  • “Ви з віком стаєте ще кращою…”
  • “Неймовірно гарно!! Красунечка, очей не відвести!! І шана талановитим майстриням за такі гарні речі!”
  • “О Мадонна!!! Очей не відвести!!!”
  • “Ви просто неймовірна!!”
  • “Катю, Вам дуже личить, коли так лежить волосся”

А ще кілька років тому Катерині було не сховатися від хейту та критики. Навіть її чоловік не витримував натиску у соціальних мережах на свою милу та публічно заступався за неї. Його обурювало, що кохану цькували за відсутність макіяжу. Шоумен заявляв, що для нього вона — найкрасивіша, а ще радив всім, хто несе негатив поглянути спершу на себе у дзеркало. На його думку, всім таким коментаторам слід радше замислитися, чи немає у них самих проблем.

Катерина Осадча зізналась, чи вагітна вона четвертою дитиною від Юрія Горбунова
Катерина Осадча

Сама ж Осадча, схоже, по-філософськи ставиться до неприємних висловів, адже вона зовсім не реагує на токсичні фрази від незнайомих людей. Вона давно з цим стикається і загартувала свій характер ще з часів роботи у “Світському житті”, де окремі персони могли їй висловити своє незадоволення в обличчя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини