Ніжний костюм молочного кольору: Катерина Репяхова похизувалася образом на річницю весілля з Павліком

Дружина відомого артиста Віктора Павліка Катерина Репяхова показала стильний образ з нагоди святкування річниці шлюбу зі своїм чоловіком. Ніжність зашкалює.

29 травня 2020 року Катерина Репяхова та Віктор Павлік офіційно стали чоловіком та дружиною. Попри традицію святкування такої важливої дати, цього року пара зовсім забула про річницю, але Катерина з Павліком вирішили провести святкування в інший день. Про це зірка розповіла у соціальних мережах.

“Забули про нашу річницю у травні, згадали тільки зараз. Виправили ситуацію, памʼятаємо, що ми не тільки батьки”, – написала Катерина.

Катерина Репяхова у ніжному образі
Катерина Репяхова у ніжному образі

Для святкування зірка обрала для себе легенький літній костюмчик-трійку молочного кольору. Сорочка, топ та брюки ідеально підкреслюють фігуру Репяхової, а доповнила образ вона білими босоніжками на підборах і сумочкою в тон до костюму. Не забула дружина Павліка і про “весільний” букетик, який також ідеально вписується в загальний образ.

Що стосується макіяжу, то його майже не було. Катерина не любителька наносити на себе багато різних засобів, тому обійшлася легеньким тоном, трішки підмалювала брови і на цьому ідеальний весільний образ був готовий.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік святкують річницю
Катерина Репяхова та Віктор Павлік святкують річницю

Що стосується Павліка, тут все просто: чоловік обрав для себе класичний образ з білою сорочкою в червону та сіру смужку. Судячи з фотографій Катерини, пара відвідала один з ресторанчиків, а потім закохані прогулялися вуличками рідного міста. Прихильники вирішили також доєднатися до привітань:

“Нехай ваші відносини з кожним роком стають все міцніше, а любов — сильніше! Бажаю, щоб шлях вашого спільного життя був гладким і дарував вам багато радісних відкриттів і яскравих вражень! Живіть в гармонії, достатку і отримуйте задоволення від кожного моменту, проведеного разом! Вітаю з річницею весілля!”

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини