Тоня Матвієнко стала мамою втретє: дитина не Арсена Мірзояна, але дуже довгоочікувана і кохана (ФОТО)

Популярна співачка Тоня Матвієнко поділилася одними з найважливіших кадрів зі свого життя. Знаменитість розповіла, як знову стала мамою для малюка.

Тоня Матвієнко. Героїня сьогоднішнього матеріалу віртуозно поєднала кар’єру та материнство, але нещодавно знаменитість поділилася ще однією доброю новиною: вона знову стала мамою.

Тоню Матвієнко серйозно розкритикували за бали на Євробаченні
Тоня Матвієнко стала мамою втретє

Втім, цей малюк — точно не Арсена Мірзояна, але навіть і не його дружини, у біологічному плані. Виявляється зірка стала хрещеною. Про це вона розповіла в Інстаграмі і показала фото з близькими коло одного з найстарших храмів Києва, Володимирського.

Свої кадри прикрасила виконавиця чуттєвим українським віршем про рід.

Тоня Матвієнко стала мамою втретє

До речі, дві дочки Тоні Матвієнко у неї не від одного батька. Старша дитина, Уляна, яка вже стала абсолютно дорослою, від першого шлюбу. Імені тата своєї маленької принцеси зірка не розкриває. Народила знаменитість свого первістка ледь закінчивши школу, але жодного разу не пошкодувала про рішення, хоч і зазнавала чимало кпин від оточуючих.

Другу наступницю привела у світ артистка вже разом з Арсеном Мірзояном. Дівчинку назвали Ніною на честь своєї легендарної бабусі. Маленьку познайомили зі її братами, синами співака від першого шлюбу. Всім разом їздили на відпочинок та відзначали День вишиванки. Антоніна немає нічого проти, щоб всі спілкувалися, але про стосунки з першою обраницею свого милого вона не розповідає. А ось про свого колишнього говорить впевнено позитивно.

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко разом з дітьми у 2022-му році евакуювалася з України. Тривалий час з молодшою дочкою мешкала у Британії, але довго там не змогла знаходитися, а за першої можливості повернулася додому.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини