“Генетично красені”: Вова Дантес показав свого 50-річного старшого брата, який схожий на голлівудського актора

Відомий український шоумен та співак Володимир Дантес показав свого рідного брата, який нагадує американського актора. Знаменитість продемонстрував його фото з молодості

Володимир Дантес, відомий український шоумен і ведучий, а також гуморист і співак, давно здобув популярність. Знаменитість зумів завоювати величезну кількість фанатів, а у часи повномасштабної війни зірка продовжує свою діяльність та активно займається благодійністю та волонтерством. 28 червня Володимир Дантес відзначив свій день народження, з чим його привітало багато людей.

Втім, цього числа день свого народження святкує не лише Володимир Дантес, але і його рідний брат Сергій. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм артист зізнався, що його рідна людина також святкує свій день народження в той самий день. Крім усього іншого, знаменитість також показав, яки виглядає його брат на архівних фотографіях з молодості.

Володимир Дантес показав архівні фотографії зі своїм старшим братом Сергієм
Володимир Дантес показав архівні фотографії зі своїм старшим братом Сергієм

У своєму Інстаграм-блозі Володимир Дантес показав старі фотографії, на яких його зображено поруч з братом. Знаменитість зазначив, що йому просто захотілось нагадати, що 28 червня день народження не лише в нього, але й у тієї людини, яка в багатьох життєвих ситуаціях його надихала та наставляла на правильний шлях. Цьогоріч у Сергія Гудкова ювілей, адже йому виповнилось 50 років.

На опублікованих фотографіях неможливо не помітити, що старший брат Володимира Дантеса має просто неймовірний зовнішній вигляд. Зірковий родич має особливу зовнішність, яка дуже нагадує голлівудських акторів.

Як виглядає старший брат Володимира Дантеса Сергій, який теж святкує день народження
Як виглядає старший брат Володимира Дантеса Сергій, який теж святкує день народження

Нагадаємо, що раніше відомий український музикант також висловився про власний день народження. Знаменитість зазначив, що завжди не любив це свято, а причиною була постійна потреба відповідати на запитання про те, що йому б хотілось отримати в подарунок. Цього разу Володимир Дантес зізнався, що всі презенти отримує на картку, а потім – перераховує кошти на благодійні та волонтерські потреби.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини