17-річна дочка Олі Фреймут розповіла, ким їй доводиться працювати у США: така юна, а вже викладачка

Відома ревізорка Оля Фреймут відпустила свою старшу дочку Злату у вільне плавання. Чим займається дитина головної ревізорки країни і як налагодила там своє життя?

Злата Мітчелл, дочка Олі Фреймут, буквально зростала на очах всієї країни. Прихильники ведучої пам’ятають перші виходи у світ малечі та її кадри з матусею на світських заходах. Проте нині це вже зовсім доросла панянка, яка розпочала самостійне життя у Штатах.

Як виглядає старша донька відомої української журналістки Ольги Фреймут
Дочка Фреймут розповіла, чим заробляє на життя у Штатах

Вже давно старша дитина зірки там мешкає і навчається, а ще веде типову підліткову буденщину, де є місце не лише урокам з підручниками, а й веселі пригоди, друзі, вечірки. Втім, виявляється, що у неї є чимало хобі, а ще й робота. Про це дівчина розповіла у сторіз на своїй сторінці в Інстаграмі. Відповідаючи на питання прихильників, чим вона займається, наступниця селебріті написала:

“Вчусь, знімаю, працюю над портфоліо, танцюю, викладаю, знайомлюсь, їжджу в ЛА (ред. скорочена форма назви міста Лос-Анджелес), живу у школі, подорожую на канікулах”, — розповіла Злата, показавши найяскравіщі кадри зі своїх днів.

Дочка Фреймут розповіла, чим заробляє на життя у Штатах

Відкрилася пані Мітчелл зовсім з нового боку, адже раніше всі тільки і пліткували про те, як вона гуляє з друзями та що показує у своєму гардеробі. Здавалося, лише нещодавно прихильники Фреймут хапалися за серце при вигляді відвертих світлин дівчини та не барилися кинути кпини її популярній мамі.

Сама ж Оля говорила, що знає, чим займається її донька і на різні коментарі про те, що начебто вона не відповідає образу своєї суворої мами, зірка не реагує. Ведуча навіть не коментує контент, який продукує її дитина.

Нагадаємо, що Оля Фреймут давно розійшлася з батьком Злати. Він лишився жити у Британії, звідки родом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини