Мале дівчисько з боб-каре: зірка “Жіночого кварталу” Ірина Сопонару показала архівні фотографії з дитинтва

Відома українська акторка Ірина Сопонару не часто показує в Мережі свої фотографії з дитинства, але цього разу вирішила зробити виняток для своєї аудиторії.

Ірина Сопонару отримала велику популярність після зйомок у комедійному серіалі “Одного разу під Полтавою”. Дівчина зіграла роль Яринки, яка живе в селі разом зі своїм чоловіком Юрчиком. За сюжетом пара кожного дня потрапляє у кумедні та каверзні ситуації, які частенько нагадують реальне життя.

Багатьом прихильникам зірок українського шоу-бізнесу дуже цікаво, як їхні кумири виглядали в юності, коли навіть не згодадувалися, що через багато років життя зможе кардинально змінитися в кращий бік. Ірина Сопонару вирішила привідкрити завісу таємничості свого минулого образу і показала, який вона мала вигляд в юності.

На фотографії, яку Ірина опублікувала в себе в сторіз, можна побачити кардинальні зміни. З кадрів минулого на нас дивиться маленька усміхнена білява дівчинка, із заколотим на бік чубчиком, а зараз стилю Сопонару може позаздрити ледь не кожна модниця. Першою це фото опублікувала подружка Ірини, яка стоїть на фотографії з правого боку.

Ірина Сопонару показала, як виглядала в юності
Ірина Сопонару показала, як виглядала в юності

“Навіть не памʼятаю, який цк рік”, – пише подружка акторки.

Не витянок, що майбутня донька Ірини буде така ж гарна, яка сама зірка. Зараз акторка часто думає про дітей та весілля зі своїм обранцем з Британії на імʼя Ріс, але в умовах повномасштабного вторгнення краще не поспішати з дітьми. Сопонару зізнається, що дуже хоче стати мамою і побудувати щасливу сімʼю, але зараз вона активно насолоджується часопроведенням зі своїм коханим.

Сподіваємося, що найближчим часом акторка потішить своїх прихильників радісною новиною про поповнення в її подині.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини