Андрій Хветкевич після другого весілля з чоловіком похизувався апартаментами у США: помпезно, але затишно

Учасник "Холостячки" зі Златою Огнєвіч Андрій Хветкевич після другого весілля з коханим-датиноамериканцем вирішив показати прихильникам сімейне гніздечко.

Після свого провалу на проєкті “Холостячка” зі Златою Огнєвіч Андрій Хветкевич не засмучується. Чоловік активно будує стосунки зі своїм коханим-латиноамериканцем, з яким вже двічі встиг зіграти весілля, на яке була запрошена й сама співачка. Перше весілля – це була вишукана весільна церемонія зі всіма почестями та відповідним дрес-кодом, а друга – чоловіки були в більш спортивному вбранні, але не менш щасливі.

Зараз Андрій не соромиться показувати своє житя у соціальних мережах, хоч не всі прихильники з України підтримують такі стосунки. Також чоловік вирішив показати, де вони з коханим зараз проживають у США. Апартаменти вражають своєю красою, такому достатку можна лише позаздрити.

Відомо, що чоловіки проживають у місті Гʼюстон, штат Техас. Саме там вони вирішили придбати власне помешкання з надзвичайно красивим видом на місто. На знімку, який опублікували в Мережі, можна побачити дорогий та стильний ремонт, але без зайвої помпезності. Все виглядає дорого, але водночас дуже просто і затишно.

Андрій Хветкевич показав своє житло у США
Андрій Хветкевич показав своє житло у США

Великий плазмовий телевізор, ще більший розкладний диван із затишним пледом доповнюється рослинами в квартирі чоловіків, а також сухоцвітами в іншій частині кімнати. Що стосується спальні – там просто все ідеально: проєктор на цілу стіну, велике мʼяке ліжко і височенні панорамні вікна, з яких можна спостерігати абсолютно за будь-чим.

Андрій Хветкевич показав своє житло у США
Андрій Хветкевич показав своє житло у США

На кухні все також витримане у класичних біло-сірих кольорах. Можна простежити, що чоловіки дуже люблять рослини, тому ними заставлений кожен кучоток спільного затишного помешкання.

Андрій Хветкевич показав своє житло у США
Андрій Хветкевич показав своє житло у США

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини