17-річна донька Ольги Фреймут зізналася, чим займається у Штатах: не захотіла йти ревізорськими стопами матері

Донька відомої на всю Україну Ольги Фреймут Злата Мітчелл вже тривалий час перебуває у Штатах. Телеведуча зізналася, чим дівчинка там займається.

Українська телеведуча Ольга Фреймут вперше стала мамою 17 років тому. Зірка народила доньку Злату від британця, з яким познайомилася під час своєї поїздки до Британії, але Оля не захотіла там залишатися і повернулася назад до України. Не дивлячись на це, в дівчинки батькове прізвище і вона майже все своє життя прожила саме у Британії. Зараз 17-річна Злата Мітчелл знаходиться у Штатах і активно показує фотографії зі свого часопроведення.

Дівчинка не проти похизуватися фігорую в Мережі, а також продемонструвати кошерний відпочинок. Ще зовсім нещодавно Злата показувала дороге авто, на якому вона їздить разом з друзями по вулицях Каліфорнії, а цього разу маленька зірка розповіла своїм прихильникам, чим вона там займається.

Злата Мітчелл похизувалася дорогим авто в Мережі
Злата Мітчелл похизувалася дорогим авто в Мережі
Злата Мітчелл розповіла, чим займається у США
Злата Мітчелл розповіла, чим займається у США

Мітчелл активно розвиває свій блог у соціальних мережах і для кожного блогера хорошим варіантом зацікавити свою аудиторію є спілкування у форматі «питання-відповідь». Дівчина залишила в сторіз відповідне віконце, куди кожен міг написати їй будь-яке запитання, а Злата вибірково на них відповідала. Один з прихильників вирішив поцікавитися, чим донька Фреймут займається у Штатах.

“Вчусь, знімаю, працюю над портфоліо, танцюю, викладаю, сумую, знайомлюсь, їзджу в ЛА, живу в школі хахаха, подорожую на канікулах. Все в 4 фото”, – написала дівчина, прикріпивши відповідні фотографії.

Злата Мітчелл розповіла, чим займається у США
Злата Мітчелл розповіла, чим займається у США

На знімках можна побачити школу Злати, її подружку, яка сіла на шпагат, хореографічний та знімальний майданчик, а також звичайний вид з балкончика, який, швидше за все, розташований у помешканні Злати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини