Щаслива та усміхнена: українська співачка Гайтана вперше за тривалий час показалася в Мережі з родиною

Відома українська співачка Гайтана тривалий час не зʼявлялася в Мережі разом зі своє родиною. Зірка вирішила показати, як проводить час з донькою та чоловіком.

Відома українська співачка Гайтана, яка подарувала українським прихильникам не один хіт, більше року не зʼявлялася у соціальних мережах. Зірка безслідно зникла і ніхто не знає, де вона зараз знаходиться. Раніше вона разом зі своєю родиною проживала недалеко від Києва у селі Іваничі, але зараз неможливо точно сказати, чи проживає у тому будинку хтось з її родини.

Гайтана за рік свого мовчання все ж зʼявилася в Мережі. Зірка опублікувала фотографію зі своєю донечкою Сапфір-Ніколь, якій нещодавно виповнилося шість років, а також з чоловіком-продюсером Олександром Смартом. На знімку родина позує для фотографії посміхаючись і розставивши руки в різні сторони, показуючи фігурки. Прихильники у коментарях були вражені і зраділи новим знімкам зірки.

Гайтана показала рідкісні кадри з родиною
Гайтана показала рідкісні кадри з родиною
  • “Гайтана унікальна співачка, прекрасна людина! Раді бачити ! Також будемо щасливі чути оксамитовий голос України! З великою радістю згадую наші репетиції”,
  • “Як приємно бачити вас з сім’єю! Коли буде змога і натхнення, повертайтесь на сцену в Україну, ми вас дуже чекаємо!”, – пишуть прихильники співачки.
Гайтана показала рідкісні кадри з родиною
Гайтана показала рідкісні кадри з родиною

На іншій фотографії, яку прикріпила зірка, можна помилуватися маленькою донечкою Гайтани, яка посміхається в камеру. Сама співачка також дуже щаслива, посміхається, ніжно притуляється до улюбленої доньки, щоб зробити фото і виглядає досить гарно і доглянуто. З фотографії можна зрозуміти, що родина знаходиться в парку атракціонів, але через відсутність будь-яких знаків на фоні неможливо визначити, де саме перебуває співачка з родиною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини