Доля батька-одинака: як сьогодні виглядає єдина донька Володимира Кличка, яку він виховує самостійно

Відомий український спортсмен Володимир Кличко самостійно виховує єдину доньку, яку йому народила колишня наречена. Як сьогодні виглядає Кая-Євдокія?

Особисте життя відомого українського спортсмена Володимира Кличка цікавить його шанувальників не менше за спортивну та громадську діяльність. Раніше знаменитість довгий час перебував у стосунках з американською моделлю та актрисою Хейден Панеттьєрі, а у стосунках вони стали батьками спільної доньки Каї-Євдокії. З часом зіркова пара розійшлась, а дитина залишилась із батьком. Як склалось життя Володимира Кличка – батька-одинака?

Діти Володимира Кличка

Відомий спортсмен і громадський діяч не полюбляє ділитись подробицями свого особистого життя, втім приховати всіх деталей від допитливої публіки неможливо. Після розлучення з колишньою коханою їхня спільна донька залишилась із Володимиром Кличко. Дівчинка жила в українській столиці, разом зі своєю бабусею – мамою братів Кличків Надією Улянівною. Тим часом зірковий батько Каї-Євдокії викладав у швейцарському університеті та у Гарварді.

Після початку повномасштабної війни в рідній країні Володимир Кличко повернувся до столиці та почав приділяти донечці набагато більше уваги. У грудні цьогоріч дівчинці виповниться дев’ять років – народилась вона 2014 року.

Як сьогодні виглядає єдина донька відомого спортсмена Володимира Кличка
Як сьогодні виглядає єдина донька відомого спортсмена Володимира Кличка
У мережі показали, як виглядає єдина донька боксера Володимира Кличка
У мережі показали, як виглядає єдина донька боксера Володимира Кличка

На кожній фотографії неозброєним оком можна помітити, що Кая-Євдокія успадкувала янгольську зовнішність своєї мами. Дівчинка має красиве біляве волосся та дуже ніжні риси зовнішності. Очі доньки Володимира Кличка нагадують мамині.

Втім, від свого батька зіркова донька також успадкувала деякі риси. Так, наприклад, форма обличчя Каї-Євдокії точно нагадує татову, втім усмішка – мамина копія.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини