Вік не забереш: як виглядають без макіяжу українські зірки – Сумська, Каменських, Репяхова та інші

Зірки українського шоу-бізнесу більшість свого часу наносять макіяж, щоб справити враження на своїх прихильників, але мало хто знає, як артистки виглядають без гриму.

Прихильники зірок українського шоу-бізнесу звикли, що їхні кумири завжди виглядають бездоганно, але не завжди натуральність стає перевагою того чи іншого артиста. Частенько буває так, що українських зірок складно впізнати без купи косметики та гриму. Сьогодні ви дізнаєтеся, як виглядають зіркові українські красуні без фільтрів та макіяжу.

Настя Каменських

Настя Каменських без макіяжу
Настя Каменських без макіяжу

Настя не є палкою прихильницею макіяжу. З початком повномасштабного вторгнення зірка все частіше зʼявляється в Мережі з класичним легеньким макіяжем або взагалі без нього. Хоч в зірки вже є певні вікові зморшки, але не можна сказати, що без макіяжу артистка кардинально відрізняється від себе з макіяжем. Настя може впевнено похизуватися своєю натуральністю.

Ольга Сумська

Українська актриса Ольга Сумська без макіяжу
Українська актриса Ольга Сумська без макіяжу

Акторці театру та кіно вже за 50. Звісно, Ольга не буде мати ідеальної та пружної шкіри, але для свого віку зірка виглядає досить непогано. Під час виступів та концертів Сумська наносить велику кількість гриму, але побачивши зірку без макіяжу можна помітити, що вона й справді доглядає за собою, але такий поважний вік нікого не шкодує, тому на обличчі простежуються всі ознаки старіння.

Катерина Репяхова

Катерина Репяхова перекроїла свою зовнішність
Катерина Репяхова перекроїла свою зовнішність

Дружина Віктора Павліка перекроїла себе повністю. Блогерка зробила ринопластику, вколола губи і постійно займається своїм омолодженням, тому поки без макіяжу Катерина виглядає точно так само, як з ним. Відомо, що в планах зірки зробити собі маммопластику, але поки вона не поспішає з цими перетвореннями. До слова, її чоловік не дуже підтримує таку ініціативу своєї коханої дружини, але не хоче їй нічого забороняти.

Тіна Кароль

Тіна Кароль ідеально виглядає без макіяжу
Тіна Кароль ідеально виглядає без макіяжу

Співачку зараз називають амбасадором натуральності. Саме вона ввела тренд на натуральність серед зірок українського шоу-бізнесу і, варто зазначити, що виглядає Тіна без макіяжу просто ідеально. Навіть не потрібно жодних слів, щоб описати її красу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини