Переможниця “Танців з зірками” Ілона Гвоздьова показала таланти своїх дітей: “Менший за сестрою повторює”

Відома танцівниця привітала свою аудиторію у Instagram з днем сім'ї та поділилася домашніми фото з відпочинку, на яких її діти мило посміхаються на камеру.

Валерія та Домінік, діти Ілони Гвоздьової

Виявляється, зіркова сім’я нещодавно вирішила відпочити на одному з кам’яних пляжів Анталії.

У каруселі зображень ми можемо бачити доньку зіркової хореографині Валерію, що показує свій напрочуд високий рівень розтяжки. Те й не дивно, бо дівчинка з раннього дитинства займається гімнастикою та хореографією. Фанати відомої української артистки кажуть, що вона пішла по стопах своєї матусі та почала будувати свою кар’єру танцівниці вже з такого малого віку. Нагадаємо, що Валерії лише 7 років, а вона вже має низку нагород за свої старання.

На наступних фото зображений молодший син Ілони, Домінік. Хлопчик у червоних шортиках жартівливо позує, намагаючись повторити елементи хореографії за старшою сестрою. Спроби бути схожим на сестру дуже потішили підписників Ілони, тому вони з радістю почали коментувати пост. Одна із підписниць розчулилася та написала:

“Менший за сестрою повторює”

Ілона Гвоздьова показала таланти своїх дітей
Ілона Гвоздьова показала таланти своїх дітей

Також зазначимо, що одна підписниця знайшла певну подібність кам’яного пляжу у Кемері з нашим українським Кримом.

“Як тільки місцевість схожа на наш Крим” – відповіла дівчина.

Ілона Гвоздьова відпочиває з сім'єю
Ілона Гвоздьова відпочиває з сім’єю

Ілона Гвоздьова робить усе можливе, аби діти почували себе комфортно на фоні стресу навколо.  Незважаючи на відпочинок, відома українська танцівниця не забуває допомагати людям з Херсону.  Хореографиня регулярно розміщує у себе на сторінці інформацію про благодійні фонди, які збирають кошти на допомогу постраждалим від війни.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини