Блогерка Раміна Есхакзай вперше показала обличчя до косметологічних перетворень: “Була гарною”

Українська блогерка та одна з найголовніших інтервʼюєрок країни Раміна Есхакзай показала в Мережі, як виглядало її обличчя до всіх уколів краси.

Раміна Есхакзай не звикла приховувати щось від своїх прихильників. Дівчина любить ділитися фотографіями зі свого минулого, або розповідати певні подробиці зі свого особистого життя. Цього разу зірку попросили показати, як вона виглядала до всіх уколів краси та Раміна зробила це без зайвого сорому.

На фотографії, яку опублікувала інтерв’юєрка, можна побачити красиву та усміхнену дівчину, яка нічим не відрізняється від тієї Раміни, яку ми звикли бачити кожного дня у соціальних Мережах. Як каже сама блогерка, на цьому фото вона важить 49 кілограмів і в неї справді немає жодної інʼєкції.

“Як була гарною, так і залишилася”, – розповіла Раміна.

Раміна Есхакзай показала прихильникам обличчя без уколів краси
Раміна Есхакзай показала прихильникам обличчя без уколів краси

Однак, прихильникам не вистачило фотографії Раміни без уколів краси. Один з користувачів попросив прикріпити фотографію без фільтрів та макіяжу, але Раміна також з легкістю опублікувала такий знімок. Можна побачити невеличкі мішки під очима та декілька незначних висипань, але в загальному зірка виглядає так, як і всі інші дівчата – гарно та натурально.

Раміна Есхакзай показала себе без косметики
Раміна Есхакзай показала себе без косметики

Нагадаємо, нещодавно Раміна розлучилася зі своїм коханим Євгеном Проніним, з яким вони були у стосунках 5 років і понад рік перебували у статусі наречених. Пара прийшла до розлучення спокійно і не тримають один на одного зла.

Ні Євген, ні Раміна подробиць та істинних причин свого розлучення не називають, але запевнили публіку, що вони хочуть стати прикладом для інших популярних пар, як саме знаменитості повинні розвивати свої стосунки, не влаштовуючи розборок на всю Мережу. Зараз Раміна активно пропрацьовує всі проблеми зі своїм психологом і вирішила наступний рік присвятити лише собі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини