Екс-дружина Сергія Притули показала спільного сина: високий мужній парубок – точна копія батька

Головний волонтер країни Сергій Притула виховує двох донечок, але в чоловіка також є син він першого шлюбу. Хлопчика показала в Мережі екс-дружина чоловіка Юлія.

Сьогодні Сергій Притула відомий українцям не лише своїм відмінним почуттям гумору, але й проявом справжнього патріотизму. За півтора року повномасштабного вторгнення колишній телеведучий зміг стати головним волонтером країни, який разом зі всіма українцями назбирав рекордну суму на Байрактари, а також продовжує закривати величезні збори для наших захисників.

Крім цього чоловік – прекрасний сімʼянин, який дбає про своїх двох донечок – Стефанію та Соломію. Також в Сергія Притули є старший син від першого шлюбу з Юлією Притулою і мало хто знає, як зараз виглядає хлопець. Екс-кохана телеведучого вирішила показати спільного з чоловіком сина Дмитра в одній із соціальних мереж.

Колишня дружина Сергія Притули показала в Мережі спільного сина
Колишня дружина Сергія Притули показала в Мережі спільного сина

На кадрах, які опублікувала колишня редакторка телеканалів СТБ та Інтер можна побачити сина Дмитра разом зі своєю сестрою Катею, яка зʼявилася на світ у шлюбі з Борисом Вознюком. На відео родина на відпочинку у Теребовлі зачаровано слухає розповідь актора, передягнутого в князя Василька біля знаменитого замку.

Старший син Сергія Притули виглядає по-справжньому дорослим: широкі плечі, високий зростом та з пронизливими очима хлопчик став точною копією свого зіркового батька. Для прогулянки Притула-менший обрав білу вільну сорочку та чорні штани. В руках Дмитро тримає факел, що палає, який освітлює місцевість у лісі.

Колишня дружина Сергія Притули показала в Мережі спільного сина
Колишня дружина Сергія Притули показала в Мережі спільного сина

На інших кадрах можна побачити свічки та фрагменти з екскурсії видатними памʼятками одного з найстаріших міст Тернопільської області. Схоже, дітям й справді було цікаво опинитися в чарівній атмосфері минулого, яка була відтворена завдяки якісним акторам, екскурсоводам та батькам.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини