Очі світяться від щастя: зірка “Жіночого Кварталу” Ірина Сопонару замилувала фото з коханим-британцем

Відома українська акторка Ірина Сопонару вирішила показати в Мережі свого коханого-британця, від якого вже тривалий час хоче сімʼю та дітей.

На екранах телевізорів Ірина Сопонару завжди постає кумедною та водночас серйозною людиною, яка може з легкістю вжитися у будь-який образ, але цього разу прихильники змогли побачити її ніжною та закоханою у компанії свого коханого.

Відповідні фотографії зʼявилися на сторінці зірки. На чорно-білому знімку закохана пара позує для фотографії під час свого відпочинку на шезлонгах, а Ірина має щасливе та усміхнене обличчя, що свідчить про те, що вона задоволена своїм життям. Британець, на ім’я Ріс – майбутній чоловік акторки, з яким Сопонару вже тривалий час планує про створення повноцінної сімʼї з дітьми, але з цим пара поки не поспішає. Прихильники були розчулені новим фото Ірини та Ріса.

Ірина Сопонару замилувала Мережу фото з коханим
Ірина Сопонару замилувала Мережу фото з коханим
  • “Файна пара”,
  • “Гарненькі”,
  • “Ти мила і чарівна квіточка, обожнюю!”.

Ірина познайомилася зі своїм коханим в одному зі столичних кафе. Ріс дуже любить Україну і завжди мріяв там жити, тому й опинився на нашій Батьківщині ще до початку повномасштабного вторгнення. Навіть зараз пара знаходиться у Києві не планує покидати Україну. Це дуже сильний та мужній вчинок як для чоловіка, так і для самої Ірини.

Спочатку їхніх стосунків Ірина мріяла про заручини. Дівчина зізнається, що вони з Рісом якось дуже швидко змогли відчути близькість одне з одним і почали будувати серйозні стосунки. Ірина як могла натякала коханому на пропозицію і таки досягнула свого. В травні закохані оголосили про заручини, тому не виключення, що новина про вагітність акторки також не змусить на себе довго чекати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини