Олена Кравець поділилася рідкісним фото своїх підрослих дітей: біляві ангелики, копія зіркової мами (ФОТО)

Популярна акторка Олена Кравець показала своїх діток. Їх у знаменитості двійко. Як виглядають малюки через яких зірка пішла навіть з телебачення?

Українська акторка Олена Кравець — щаслива мама трьох діток. Старша донечка вже зовсім доросла, але популярна мама піклується ще про двох крихіток, яких привела у світ у 2016-му році.

Знаменитість згадувала, що її остання вагітність була досить непростою. Через те, що дітки мали з’явитися у неї у вельми зрілому віці, потрібно було докласти максимум зусиль, аби вони народилися здоровими. Через це довелося полишити навіть телекар’єру, щоб зберегти малюків.

Нині двійнята Катя та Ваня — справжня відрада для популярної неньки. Вони жваві, кмітливі і радують Олену з чоловіком своєю жагою до нового. У мережі крихіток просто обожнюють. Нещодавно знаменитість показала нові світлини карапузів з відпочинку у селі. Малята у захваті від поїздки, та й сама акторка прониклася вайбом української місцевості та її душею.

“Вихідні в селі — це щось на дитячому. Зловила себе на думці, що сумую за цим станом безтурботності та відчуттям затишного якогось хаосу, чогось “неприбраного”… Поїхали б зараз у село на вихідні чи у відпустку — як у дитинстві,- якби була можливість? Я — точно!”, — з натхненням поділилася думками пані Кравець.

Олена Кравець вперше за довгий час показала своїх дітей-двійнят

Прихильники підтримали знаменитість, написавши їй щиросердно у коментарях:

  • “В селі взагалі наче роботи багато, але ти все одно відпочиваєш. Це супер відчуття!”
  • “Найкраще місце на землі. Коли приїжджаю в село, то набираюсь якоїсь енергії, сили…”
  • “Як же хочеться в рідне село, до мами з татком, бабусі, нарешті познайомити їх з онуком, але поки війна це неможливо бо мій рідний дім в окупації”

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини