Дружина Романа Сасанчина відучила дитину від памперсів, але до горщика ще не привчила: наслідки вже на підлозі

Материнство — непроста праця, і дружина Романа Сасанчина власним прикладом показує, як це відбувається насправді. Що відчебучила дочка фаворита Тіни Кароль на цей раз?

У мережі жартома кажуть, що перші 18 років дитини — найважчі, адже маленька людина росте і кожного року у її життя з’являються нові виклики і зміни, які вона проходить спільно з батьками.

Родина співака Романа Сасанчина демонструє це, якнайкраще. Його дружина Іванна фільмує ледь не кожний крок їхньої крихітної донечки та показує, як це ростити дитя. Окрім всього, зараз перед матусею і маленькою принцесою стоїть важлива задача, яка дасть змогу маляті зробити важливий перехід до дорослого життя. Дівчинка має привчитися ходити на горщик. Процес супроводжується сюрпризами, які її ненька знаходить по дому.

“Подарунок від Елізабат всім хейтерам”, — підписала знімок обраниця зірки.

Цікаво, що Іванна повністю присвятила свій блог родині і це не просто так. Дружина Романа розповіла, що для неї це дуже важливо, адже сім’я — це її світ:

“Моя сім’я це моя сила! Мій сенс жити і рухатись тільки в перед. Звісно все не без труднощів, але вірю, що з часом буде все те, що задумано. А що вам дає сили рухатись вперед?”

Родина Романа Сасанчина

До речі, у пана Сасанчина шлюб вважається нерівним, адже його кохана — старша за нього. Втім, це не заважає будувати міцні відносини та бути разом. Пара не тільки скріпила свої відносини офіційно, а й перед Всевишнім. Молодята обвінчалися та одним махом спростували чутки про те, що вони планували розлучитися.

Нагадаємо, що Роман та Іванна стали батьками майже у новорічну ніч, 30 грудня 2021 року. На початку повномасштабного вторгнення обраниця зірки виїздила за кордон ненадовго.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини