Як насправді Настя Каменських ставиться до сина Потапа: ні тіні усмішки за одним столом з дитиною Горової

Настя Каменських вийшла заміж за Потапа, у якого вже був шлюб і навіть дитина. Чи змогла через роки спільного життя з репером зірка знайти підхід до пасинка?

Настя Каменських живе шлюбом з Потапом з 2019-го року. Ще після новини про одруження зірок чимало прихильників вдаватися в питання, як же тепер репер буде спілкуватися з сином від колишньої дружини Ірини Горової.

Коли весілля тільки відбулося, Олексій Потапенко розповідав, що його дитина сприйняла новину про розлучення і нову родину тата досить спокійно. З мамою він захотів жити сам, адже дуже любить неньку.

Потап показав, як снідає разом з сином від Горової і Каменських

А ось екс-обраниця знаменитості замовчувати те, що насправді відбувається у стосунках родини не стала. Вона прямо заявила, що теплих сімейних відносин між Анастасією і Андрієм (так звати сина Потапа) немає. Звісно, вони можуть поговорити, привітатися, але мачуха, зі слів Ірини, так і не стала подругою чи порадницею її наступнику. Сама ж Каменських розповідала пару років тому, що вона не має стосунків ні з Потапенком-молодшим, ні з його матусею.

Втім, сам репер демонструє зовсім іншу картину. На своїй сторінці в Інстаграмі він показав, що його кохана не уникає підлітка та навіть снідає разом з ним. Проте, на світлині поп-діва з пасинком так зайняті стравами, що, здається, навіть не дивляться один на одного.

Цікаво, що Настя Каменських досі не полишає надії подарувати малюка своєму чоловікові. Співачка зізнавалася, що їй не важливо, якої статі буде дитя, адже його чи її вона буде кохати без меж.

Нагадаємо, що Настя Каменських ніколи, до одруження з Потапом, не була заміжньою. Дітей також у знаменитості ніколи не було, а сама зірка присвячувала час кар’єрі всі роки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини