Потапа в Одесі помітили на пляжі у компанії юної дівчини: Настя Каменських не коментує (Відео)

Репер Потап нещодавно випадково засвітився в Одесі. Артиста помітили у компанії молодої невідомої дівчини та звернули увагу на те, як змінився зовнішньо чоловік Каменських.

Популярний український виконавець Потап нещодавно показував щасливі світлини з Одеси. Артист фотографувався у місцевих затишних двориках, але все найцікавіше спливло пізніше на кадрах випадкової перехожої, яка хотіла зняти красивий захід сонця біля моря.

У камеру потрапив чоловік Насті, який, як виявилося, не одинакує на курорті. Олексій Потапенко у просторій білій футболці та крислатому чорному капелюсі прогулювався набережною і спустився на пляж у компанії молодих людей: на вигляд, що дівчина, що її супутник — дуже юні. Зірковий чоловік не ховався і не соромився вести розмови з панянкою.

У мережі припустили, що це може бути просто схожий на обранця Каменських чоловік, але занадто багато співпадінь спливає, якщо поглянути на світлини, які публікував сам артист. Днями раніше він показався зблизька у темному брилі та з чотками на шиї.

Потап засвітився на пляжі в Одесі з незнайомою дівчиною

У коментарях народ веселиться поповній. Вже припустили, що дівчиною може бути популярна ТікТок блогерка Юлія Верба, а ще користувачі не оминули увагою те, що Потап значно збільшився у талії та відрізняється від тих фото, які публікує на своїй сторінці в Інстаграмі.

  • “Це що він з Юлею Вербою гуляє? Вона ж йому у дочки годиться”
  • “М-да! Любимо ми поїсти!”
  • “Як він розжирів”
  • “Кабанчик”
  • “А де Каменських? Судячи з пуза, він її з’їв”

Нагадаємо, що раніше співачка GIP С розповідала, що Потап недвозначно залицявся до неї, коли був у шлюбі з Настею Каменських. Втім, сама поп-діва в інтерв’ю Маші Єфросиніній дала чітко зрозуміти, що не вірить у це та вважає, що дівчина просто хайпує.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини