“Колишня” Дана Балана Тіна Кароль показала елітний будинок під Києвом: навіть яблучний сад є

Українські зірки чимало заробляють і можуть собі дозволити будувати величезні маєтки в елітних селищах під Києвом. Цього разу Тіна Кароль показала, в якому райському куточку проживає саме вона.

Тіна Кароль може похизуватися своїми статками, які є більшими, ніж в половини зірок українського шоу-бізнесу. Не стало винятком й житло зірки, яке займає цілий гектар землі. На цій території розташований величезний яблуневий сад, 213 кущів троянд і ще багато чого іншого. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як виглядає елітний маєток під Києвом, в якому мешкає співачка.

Зірка розповіла Катерині Осадчій про власні володіння під час зйомок програми “Світське життя”. Як можна побачити на кадрах, закріплених нижче, у володіннях Тіни Кароль двоповерховий маєток з цокольним поверхом і мансардою. Також на території присутнє невеличке футбольне поле, яблуневий сад, озеленені арки та комфортна альтанка для домашніх посиденьок.

Тіна Кароль показала свій маєток
Тіна Кароль показала свій маєток

Співачка каже, що по-особливому пишається власним садком, який їй вдалося створити своїми силами. Ба більше, Кароль вирощує овочеві культури на власній території і зовсім нещодавно хизувалася в Мережі першим врожаєм огірків, які їй вдалося виростити. Не дивлячись на любов до садівництва, в Тіни Кароль є садівники та помічники, інакше впоратись з такою великою територією було б просто неможливо.

Як виглядає елітний маєток Тіни Кароль
Як виглядає елітний маєток Тіни Кароль

Майже кожного дня Тіна починає свій ранок з частування малиною просто з кущиків, а також любить поласувати домашнім виноградом. Та всій території висаджено близько 213 кущів троянд, які створюють атмосферу затишку та неабиякого достатку. Крім цього на веранді присутня лаунж-зона з комфортним каміном, який оснащений всім необхідним для якісного та вдалого відпочинку.

Тіна Кароль показала свій маєток
Тіна Кароль показала свій маєток

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини