В житті Wellboy настала біла смуга: артист вперше опублікував фото з ймовірною коханою дівчиною

Відомий український співак Wellboy, здається, більше не холостяк. Хлопець опублікував нове фото, на якому ніжно обіймається з дівчиною у ліфті.

Автор відомих українських хітів “Гуси” та “Вишні” Wellboy після скандалу зі своїм колишнім продюсером нарешті знайшов щастя в особистому житті. Редакція сайту Добрі новини натрапила на цікаве фото у соціальних мережах, яке опублікував сам артист.

Про особисте життя співака Wellboy майже нічого невідомо. Артист не з тих людей, які люблять розповідати пікантні подробиці про своє кохання, роботу і таке інше. Зараз молодий хлопець активно розвивається як самостійний артист, що в нього дуже добре вдається, але тепер в його житті зʼявилася не лише робота, але й кохана дівчина.

Wellboy вперше опублікував фото з дівчиною, обіймаючи її нижче талії
Wellboy вперше опублікував фото з дівчиною, обіймаючи її нижче талії

В інстаграм-сторіз хлопець опублікував цікаве фото з дівчиною в ліфті багатоквартирного будинку, яку він ніжно обіймає нижче талії. Обраницею співака стала Яна Савченко. Саме дівчина першою запостила спільне фото з Антоном (справжнє імʼя артиста), а він зробив собі репост, підтвердивши їхні стосунки.

Зараз пара ніяк не розповідає та не коментує свої стосунки, хоч прихильники, швидше за все, вже засипали їх запитаннями про те, як ці стосунки зародилися та розвиваються. Подейкують, що пара вже навіть живе разом. Про це говорить підпис під спільним фото з Wellboy.

“Дім”, – написала Яна Савченко.

Cпівак Wellboy більше не самотній
Cпівак Wellboy більше не самотній

Не виняток, що це й справді так. На це вказує одразу два фактори: фотографія в ліфті будинку, де, швидше за все, проживає пара і підпис під фото. Сподіваємося, хлопець зовсім скоро розповість своїм прихильникам подробиці стосунків з дизайнеркою і вони зможуть дізнатися, як насправді закохані познайомилися і створили такий цікавий союз.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини