“Рік нашому любінькому”: ведуча Віра Кекелія вперше показала обличчя свого молодшого сина-грузина Матвія

Відома українська телеведуча та співачка Віра Кекелія вперше показала обличчя свого молодшого сина, який з'явився на світ минулого року за кордоном. Зірка народжувала дитину у Грузії

Віра Кекелія, відома українська телеведуча й співачка, влітку минулого року народила молодшого сина, якого назвала Матвієм. Знаменитість довго не хотіла показувати обличчя малюка, але в його перший день народження наважилась познайомити шанувальників зі своїм малюком. На особистій сторінці зірки у соціальній мережі Інстаграм з’явився новий допис, на фото в якому можна розгледіти чарівне лице молодшого сина ведучої.

Кадрами Віра Кекелія поділилась на честь дня народження Матвія, яке він святкує 5 серпня. Малюкові виповнився один рік, а щаслива мама не змогла не показати сина шанувальникам. Артистка поділилась фотографіями, на яких можна побачити, що для своєї дитини вона влаштувала невеличке свято – подвір’я будинку було прикрашене кольоровими кульками, а на обличчі мами сяяла щаслива усмішка.

Віра Кекелія вперше показала обличчя свого однорічного сина Матвія
Віра Кекелія вперше показала обличчя свого однорічного сина Матвія

На честь дня народження молодшого сина Віра Кекелія влаштувала невеличку фотосесію. Кадри знаменитості зробила її близька подруга та колега Марта Адамчук, яка також завітала на сімейне свято. На опублікованих фотографіях щаслива мати двох синів тримала молодшого на руках, поки старший Іван ніжно обіймав свою маму.

В описі до нової публікації знаменитість була небагатослівна та коротко зазначила: “Рік нашому любінькому”. У коментарях шанувальники взялись вітати зіркову маму та її однорічного сина зі святом. Шанувальники Віри Кекелії побажали малюкові зростати у мирі та у вирі виключно позитивних подій.

Віра Кекелія вперше показала обличчя свого однорічного сина Матвія
Віра Кекелія вперше показала обличчя свого однорічного сина Матвія

Нагадаємо, що відома українська телеведуча та співачка Віра Кекелія у шлюбі з коханим чоловіком Романом Дудою виховує двох дітей. Одружилась зіркова пара ще у жовтні 2017 року після знайомства на телепроєкті “Голос країни”. А ось первісток у зірковій родині з’явився у квітні 2020 року – тоді Кекелія народила сина Івана. Молодшого сина Матвія зірка народжувала в Грузії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини