Оля Полякова показала маму-красуню, яка виглядає так само молодо, як і дочка: унікальна врода (ФОТО)

Відома артистка Оля Полякова показала свою найріднішу людину: маму. Як виглядає жінка, яка подарувала Україні Суперблондинку — дізнайтеся у матеріалі.

Незрівнянна артистка Оля Полякова рідко показує та говорить лише про двох людей у своїй родині: про свого чоловіка та маму. Обидва ведуть непублічний спосіб життя і уникають камер. Втім, у День народження неньки, співачка не могла не привітати її публічно.

Зірка присвятила купу ніжних слів найріднішій, написала, що саме ця людина подарувала їй глибокий світогляд та вміння аналізувати речі дуже ґрунтовно. Відзначила, що і королівські замашки у неї також від неї, а також показала спільні кадри.

У коментарях просто аншлаг компліментів. Прихильники не тільки вітають знаменитість та її маму, а також не шкодують теплих слів:

  • “Це мама? Була впевнена, що подруга! Мами в такій чудовій формі надихають!”
  • “Не знаю, хто може хейтити цей пост… Ваша жіноча династія — це емейзінг! Одні кралі. І всі, ніби, між собою сестри! Всім би такі гени! З днем народження Вашу прекрасну молоду маму”
  • “Де мамуся?? Олю, Ваша мамуся справжня красуня, я переплутала з подругою!!! Якi ви вродливi: Ваша мамуся, Ви та Вашi доньки”
  • “Боже! Я думала, то подруга! Виглядає чудово!!!! Найкращі побажання мамусі!”
Оля Полякова у день народження своєї мами розповіла про риси характеру, які успадкувала від неї
Оля Полякова вперше за довгий час показала свою маму

Відомо, що маму Олі звати Світланою. Вона мала два шлюби, і у другому проживала з обранцем у росії. Проте, після початку повномасштабного вторгнення, вона виїхала з країни-агресорки у Францію. Коханого довелося лишити там, а її знаменита дочка говорила, що це було дуже непросте рішення. Довелося продати і будинок. Віддали нерухомість, за словами Полякової, за смішні гроші, які не покрили навіть витрат на ремонт.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини