Східна краса не має меж: Камалія показала, як виросли її доньки-близнючки від пакистанського мільярдера (ФОТО)

Відома українська співачка Камалія Захур показала своїх доньок-близнючок, яких народила від пакистанського мільярдера. Дівчата за останній час помітно підросли

Камалія Захур, відома українська співачка, після початку повномасштабної війни активно продовжує займатись своєю професійною діяльністю. Втім, між концертами та благодійними ініціативами знаменитість знаходить час і на свою родину. Так, наприклад, нещодавно артистка вирушила на відпочинок зі своїми дітьми, а на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм продемонструвала кадри з прогулянки з доньками.

У своєму Інстаграм-блозі Камалія показала свіжі фотографії, на якій позувала разом з Арабеллою та Мірабеллою. Зіркові мама й доньки вийшли на вечірню прогулянку та вирішили сфотографуватись разом. На спільному кадрі можна побачити дівчат та їхню усміхнену маму. Неозброєним оком можна побачити, як підросли дівчата.

Камалія показала свіжі фотографії з відпочинку з доньками-близнятами
Камалія показала свіжі фотографії з відпочинку з доньками-близнятами

В описі до нової публікації відома українська співачка Камалія Захур зазначила, що хоче потішити своїх шанувальників позитивними емоціями, тому й ділиться з ними цією веселою фотографією з доньками від пакистанського мільярдера. “Трошки усмішок вам у стрічку”, – прокоментувала свіжі кадри артистка.

У коментарях до нового допису артистки її шанувальники зазначили, що її доньки від Мохаммада Захура ростуть неймовірними красунями та з кожним днем стають все красивішими. Користувачі мережі зазначили, що захоплюються родиною української співачки, а також зауважили, що доньки успадкували мамину красу.

Камалія народила двох доньок від свого колишнього чоловіка-мільярдера
Камалія народила двох доньок від свого колишнього чоловіка-мільярдера

Нагадаємо, що Камалія Захур вже давно перебуває у шлюбі з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Знаменитість у стосунках з обранцем стала мамою двох чудових донечок, але на початку цього року зіркова пара повідомила, що збирається розлучатись. Втім, після цього новим про їхній офіційний статус не було.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини