Як виглядає син телеведучої Маші Єфросиніної: чорнявий красень, який виросте справжнім серцеїдом

Українська телеведуча Маша Єфросиніна рідко показує своїх дітей в Мережі, але цього разу жінка вирішила показати свого вже дорослого сина під час спільної подорожі.

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв виховують двох дітей: старша 19-річна донька Нана та 8-річний син Олександр. Зараз діти подружжя проживають у Польщі разом з бабусею, поки в Україні триває повномасштабне вторгнення. Зірка разом з чоловіком прийняли таке рішення, щоб тримати дітей у безпеці.

Сама ж Маша почала жити на дві країни. В Україні вона бачиться зі своїм чоловіком, коли у нього є вільний час, працює, знімає нові відео і таке інше. До Польщі зірка приїздить для того, щоб проводити якомога більше часу зі своїми рідними людьми. Після свого останнього візиту 8-річний син телеведучої вирішив приїхати з мамою в Україну.

Маша з сином відправилися до Києва з Варшави на потязі. Як каже зірка, квитки на цей потяг дістати майже неможливо, лише через перекупів і коштують вони не так дешево, як на офіційному сайту залізниці або безпосередньо в касі. Потяг оснащений аж трьома поличками, що дивує українців, бо у наших звичайних потягах поличок лише дві.

Маша Єфросиніна показала свого сина
Маша Єфросиніна показала свого сина

Телеведуча показала, як вони з Олександром розстелили постіль та проводять разом час у спільному купе. Варто зазначити, що хлопчик точна копія Єфросиніної: високий, чорнявий та з гарними очима. В майбутньому на сина Маші претендуватиме не одна дівчинка.

Користувачі в Мережі не дуже оцінили поїздку у такому потязі. Як виявилося, квитки можна купити на сайті укрзалізниці, але зробити це потрібно за 20 днів і лише з самого ранку, бо квитки розкуповують із шаленою швидкістю. Одна з прихильниць вирішила підтримати Машу і порадила не звертати увагу на хейтерів.

“Марія, Ви мабуть не уявляли що те, що Ви показали, викличе таку реакцію, бо люди реально не можуть купити ці квитки без перекупу. А ті, хто рекомендує купувати в 9 ранку, мабуть їдуть з торбинкою самі, без дітей, як на прогулянку, і не потрібно ні відпустку брати”, – пише прихильниця.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини