“Найменша Тополька”: співачка Alyosha вперше показала обличчя 3-річної доньки від Тараса Тополі

Українська співачка та дружина Тараса Тополі Alyosha ніколи не показувала спільну з артистом 3-річну донечку. На її день народження зірка вирішила зробити виключення.

Українська співачка Alyosha та фронтмен гурту “Антитіла” Тарас Тополя у шлюбі вже цілих 10 років. За цей час артистка встигла народити чоловікові трьох дітей – старший син Роман, якому 10 років, середній син Марк, якому 8 років і маленька донечка-принцеса Марійка, якій виповнилося вже три роки.

Зірки неохоче показували в Мережі наймолодшу донечку, але на честь її дня народження співачка вирішила зробити виняток. Alyosha привітала свого чоловіка та доньку з цим прекрасним днем, а також подякувала коханому за таке щастя, за кохання та турботу, яка її надихає.

“З днем народження нашу найменшу Топольку. Коханий, яке щастя, що у нас є таке щастя! Дякую тобі за кохання, дякую за НАС! Ти моє ВСЕ, я тебе кохаю”, – пише Alyosha.

Співачка Alyosha показала 3-річну донечку Марійку
Співачка Alyosha показала 3-річну донечку Марійку

Прихильники у коментарях підтримали щасливу родину привітаннями. Користувачі Мережі побажали маленькій Марійці рости здоровою, щасливою, а головне – бути найкращою донькою для своїх батьків. До слова, дівчинка точна копія батька, про що прихильники також не забули сказати у коментарях.

Зараз Alyosha разом з дітьми проживає за кордоном, тому в Тараса не зовсім є можливість бачитися з дітьми. Чоловік встигає заскочити до родини на деякий час лише тоді, коли у нього є запланований тур десь поблизу міста, в якому проживає співачка. Не дивлячись на те, що спочатку Тарас разом з учасниками гурту були на фронті, а тепер для чоловіків-артистів все ж не так просто виїхати за кордон, подружжя набули здатність зберегти свої теплі та прекрасні стосунки навіть на великій відстані.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини